Ana SayfaKimdirMeltem Tüzüner Kimdir?

İlgili Postlar

Meltem Tüzüner Kimdir?

“Kuzey Yıldızı” dizisinin oyuncusu Meltem Tüzüner kimdir? Meltem Tüzüner kaç yaşında? Meltem Tüzüner dizileri neler? Meltem Tüzüner filmleri neler? Meltem Tüzüner aslen nereli? Meltem Tüzüner hangi burç? Meltem Tüzüner hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Meltem Tüzüner Kaç Yaşında? Meltem Tüzüner Aslen Nereli? Meltem Tüzüner Hangi Burç?

Meltem Tüzüner, 1 Ocak 1980 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Almanyalı olan Meltem Tüzüner, Oğlak burcudur.

Meltem Tüzüner Kimdir?

Meltem Tüzüner eğitim hayatını Almanya’da tamamlamıştır. 2012 senesinde Miss Turkey yarışmasına katılan Meltem Tüzüner, yarışmada dördüncü olmuştur. Ardından oyunculuk alanında eğitimler alan Meltem Tüzüner, 2014 senesinde Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu” ile ekran karşısına geçmiştir. Canlandırdığı “Melek” karakteriyle izleyicinin gönlünü kazanmayı başaran Meltem Tüzüner güzelliğinin yanı sıra yeteneğiyle de ön plana çıkmayı başarmıştır.

Ardından 2015 senesinde yönetmenliğini Eriş Akman’ın yaptığı “Adı İnsan” filmiyle izleyicisiyle beyaz perdede buluşan Meltem Tüzüner, filmdeki oyunculuğuyla da çok beğenilmiştir. Meltem Tüzüner çok yakında “Kuzey Yıldızı” dizisiyle izleyicisiyle ekran karşısında buluşacaktır.

Meltem Tüzüner Dizileri

  • 2019 – Kuzay Yıldızı
  • 2014 – Kurtlar Vadisi Pusu

Meltem Tüzüner Filmleri

  • 2015 – Adı İnsan
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler