Ana SayfaKimdirFatih Bozduman Kimdir?

İlgili Postlar

Fatih Bozduman Kimdir?

“Etek” şarkısıyla çıkış yapan Fatih Bozduman kimdir? Fatih Bozduman kaç yaşında? Fatih Bozduman albümleri neler? Fatih Bozduman aslen nereli? Fatih Bozduman hangi burç? Fatih Bozduman hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Fatih Bozduman Kaç Yaşında? Fatih Bozduman Aslen Nereli? Fatih Bozduman Hangi Burç?

Fatih Bozduman 1 Ocak, 1998 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Fatih Bozduman, Oğlak burcudur.

Fatih Bozduman Kimdir?

Fatih Bozduman eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Liseden mevzun olduktan sonra psikoloji bölümü kazanan Fatih Bozduman, sanatla iç içe bir çocukluk geçirmiştir. Lise yıllarında kendini müzik alanında iyice yetiştirmeye başlayan Fatih Bozduman, sanat ve okul hayatını birlikte yürütmektedir.

Geçtiğimiz sene “Babadan Kalma” adını verdiği single albümle profesyonel olarak müzik sektörüne giriş yapan Fatih Bozduman, güçlü sesiyle dinleyicisinden tam not almıştır. Ardından çalışmalarına devam eden Fatih Bozduman, kısa sürede dinleyicilerin gönlünü kazanarak geniş bir hayran kitlesi elde etti. Derya Uluğ’dan tam destek alarak yola devam eden Fatih Bozduman bu sene “Etek parçasını müzikseverlerle buluşturdu.

Fatih Bozduman Albümleri

  • 2019 – Etek
  • 2018 – Babadan Kalma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler