Ana SayfaKimdirAslıhan Kapanşahin Kimdir?

İlgili Postlar

Aslıhan Kapanşahin Kimdir?

“Kuzey Yıldızı” dizisinin sevilen oyuncusu Aslıhan Kapanşahin kimdir? Aslıhan Kapanşahin kaç yaşında? Aslıhan Kapanşahin dizileri neler? Aslıhan Kapanşahin filmleri neler? Aslıhan Kapanşahin aslen nereli? Aslıhan Kapanşahin hangi burç? Aslıhan Kapanşahin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Aslıhan Kapanşahin Kaç Yaşında? Aslıhan Kapanşahin Aslen Nereli? Aslıhan Kapanşahin Hangi Burç?

Aslıhan Kapanşahin, 2 Aralık 2000 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu, Yay burcudur.

Aslıhan Kapanşahin Kimdir?

Aslıhan Kapanşahin eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. “Pera Güzel Sanatlar Lisesi”nden mevzun olan Aslıhan Kapanşahin, ilk olarak 2006 senesinde “Arka Sokaklar” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. 2013 senesinde “Aşk Ağlatır” filmiyle beyaz perdedeki yerini alan Aslıhan Kapanşahin, 2014 senesinde yönetmenliğini Tunç Şahin’in yaptığı “Karışık Kaset” filmiyle yeniden izleyiciyle buluşmuştur.

Genç yaşına rağmen yeteneği ile ön plana çıkan başarılı oyuncu Aslıhan Kapanşahin, 2014 senesinde “Not Defteri” dizisinde yer almış ve aynı sene sevilen dizi “Paramparça” dizisinde yer alarak üç sezon boyunca rolüne devam etmiştir. 2017 senesinde Star Tv ekranlarının beğeniyle izlenen “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin başarılı kadrosunda yer alan Aslıhan Kapanşahin, 2019 senesinde “Kuzey Yıldızı” ile izleyicisiyle buluşmuştur. Yeni proje hazırlığında olan Aslıhan Kapanşahin çok yakında ekran karşısında yine izleyicisiyle buluşacaktır.

Aslıhan Kapanşahin Dizileri

  • 2019 – Kuzey Yıldızı
  • 2017 – Ufak Tefek Cinayetler
  • 2017 – 7 Yüz
  • 2014 – Paramparça
  • 2014 – Not Defteri

Aslıhan Kapanşahin Filmleri

  • 2014 – Karışık Kaset
  • 2013 – Aşk Ağlatır
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler