Ana SayfaKimdirEmre Yetek Kimdir?

İlgili Postlar

Emre Yetek Kimdir?

“Her Yerde Sen” dizisinin sevilen oyuncusu Emre Yetek kimdir? Emre Yetek kaç yaşında? Emre Yetek dizileri neler? Emre Yetek filmleri neler? Emre Yetek aslen nereli? Emre Yetek hangi burç? Emre Yetek hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Emre Yetek Kaç Yaşında? Emre Yetek Aslen Nereli? Emre Yetek Hangi Burç?

Emre Yetek 10 Ocak 1989 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Emre Yetek, Oğlak burcudur.

Emre Yetek Kimdir?

Emre Yetek eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü”nü kazanmıştır. Okuldan başarıyla mevzun olan Emre Yetek, 2008 senesinde reji asistanlığını yaptığı yönetmen Temel Gürsu’nun yönlendirmesiyle oyunculuk eğitimi alarak kariyerine başlamıştır.

“Akademi 35 Buçuk”tan eğitim alan Emre Yetek, ilk olarak 2015 senesinde sevilen dizi “Kırgın Çiçekler” ile ekran karşısına geçmiştir. Ardından 2017 senesinde Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen “Meryem” dizisinde yer alan Emre Yetek, aynı sene TRT 1 ekranlarının ses getiren “Kara Yazı” dizisinin başarılı kadrosunda yer almıştır. 2018 senesinde “Elimi Bırakma” dizisiyle ekran karşısına geçen Emre Yetek, 2019 senesinde yazın sevilen dizisi “Her Yerde Sen”de yer almıştır. Yeni projeleri değerlendirme evresinde olan Emre Yetek, çok yakında ekran karşısında izleyicileriyle buluşacaktır.

Emre Yetek Dizileri

  • 2019 – Her Yerde Sen
  • 2019 – Erkenci Kuş
  • 2018 – Elimi Bırakma
  • 2018 – Diriliş
  • 2017 – Meryem
  • 2017 – Kara Yazı
  • 2015 – Kırgın Çiçekler
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler