Ana SayfaDizilerAfili Aşk 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe'yi İkinci Kez Öpüyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe’yi İkinci Kez Öpüyor!

Afili Aşk merakla beklenen 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ceyda, Kerem’le Ayşe’yi ayırmaya çalıştıkça ikili daha da bir birlerine bağlanıyor. Volkan, Gonca’ya bağlanmış durumda ve yeni kısmetiyle ilgilenmiyor. Ayşe, Kerem’in değiştiğini düşünüp ayrılmak istiyor. Kerem kabul ediyor ve Ayşe’yi eski avukat sevgilisi Nermin’e götürünce yine ikili arasında kriz yaşanıyor. Muhsin, Kerem’le Ayşe’ye Yelda’dan boşanmak istediğini açıklıyor. Dizinin yeni fragmanında, Kerem Ayşe’yi ikinci kez öpüyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem Ayşe’yi İkinci Kez Öpüyor!

Afili Ayk 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kalp ameliyatından sonra mizacı değişen Muhsin, Yelda’dan ayrılmak istiyor. Hatta çapkınlık turlarına çıkıyor. Kerem, Ayşe ve Volkan, Muhsin’i takibe alıyorlar. Ancak gittikleri yerde elleri silahlı adamlar ateş ediyor ve Volkan yaralanıyor. Ayşe’yle Kerem’de silahlı adamlara yakalanınca, iki sevgisiymiş gibi davranıp Kerem Ayşe’yi öpüyor.

İşte Afili Aşk 16. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/DourLuFa6Uc

AFİLİ AŞK 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem’in şirkette sergilediği sert tavırları Ayşe’yi rahatsız eder. Yakında da Muhsin bey hatırlayınca olacakları düşünüp Ayşe bir an önce boşanmayı teklif eder. İçinden de Kerem’in kabul etmemesini bekler, Kerem’de Ayşe’nin boşanmaya bu kadar meraklı olmasının sebebinin yeni bir teklif almış olacağını tahmin eder. Ayşe’de dizi teklifi aldığını açıklamak zorunda kalır. Ajans, Ayşe’ye 26 bölümlük dizi teklifini aceleye getirip imzalatmak ister.

Ayşe kabul eder ancak gizli kalmak şartıyla. Ceyda, Erkut’u tekrar işe alabileceğini söyleyip şirkete çağırır. Erkut ağzından Ayşe’nin dizi teklifi imzaladığını kaçırır. Muhsin bey, kampa gitmek ister ama Yelda onunla gitmek istemez. Kerem’le Ayşe’yi ona göz kulak olması için Muhsin’in yanında gönderir. Ceyda, nerede kamp yaptıklarını öğrenip yanlarına gider. Orada ayağını burkma numarası yapar ama tutmaz. Bu sefer Ayşe ayağını burkar ve Kerem onu kucağına alır.

Bir de ikili aynı çadırda kalınca iyice kıskanan Ceyda, Ayşe’nin dizi teklifi imzaladığı haberini tüm ayrıntılarıyla yayınlanmasını sağlar. Sabah Ceyda, Muhsin beyinde yanında haberi şaşırmış gibi okur. Kerem bu duruma çok sinirlenir ancak Muhsin oğlunu yatıştırır. Muhsin, havuzun başına doğru gittiğinde bir şeyler hatırlamaya başlar. Kerem’le Ayşe’yi acilen eve çağırır. Her şeyi hatırladığını zanneden ikili korkarak gelirler. Muhsin, Yelda’dan ayrılmaya karar verdiğini açıklar.

Afili Aşk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Muhsin Olanları Hatırlamaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler