Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli Uçakta Fenalaştı..

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Uçakta Fenalaştı..

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Adana’daki Altın Koza Film Festivali’ne giderken bindiği uçakta birden hastalandı. Usta oyuncu, birden bire kusmaya kalkınca uçak görevlileri tarafından apar topar uçaktan indirildi. Meryem Uzerli’nin rahatsızlığı neydi? Neden birden fenalaştı? İşte tüm Detaylar Haberimizde..

Meryem Uzerli Oktay Kaynarca’nın Posteri Önünde Poz Verdi

Meryem Uzerli Uçakta Aniden Fenalaştı..

On parmağında on marifet olan ünlülerimizden biride Meryem Uzerli. Başarılı projeleriyle oyunculuğunu konuşturan güzel oyuncu Meryem Uzerli aynı zamanda pek çok organizasyona da katılmayı ihmal etmiyor. Bu sabah Berlin’den uçağa binen Meryem Uzerli, Adanada’ki Altın Koza Film Festivali içerisindeki Kovan filminin gösterimine katılmayı planlamıştı.

Günlerdir Yorgundu!..

Önceki günde Emmy Ödül töreninine davetli olan ve bunun için New York’tan yeni dönen güzel oyuncu yaşamış olduğı aşırı yorgunluk dolayısla uçakta aniden fenalaştı.

Meryem Uzerli Kimdir ?

Güzel oyuncu Meryem Uzerli birden kusmaya başlayınca uçak görevlileri tarafından uçaktan acil bir şekilde indirildi. Olay sonrası Meryem Uzerli’nin rahatsızlığı hakkında güncel bir açıklama yapılmadı.

Kovan Filminin Gösterimine Rahatsızlığı Dolayısla Katılamadı!..

Güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin 15.00 gibi Adana’da olması bekleniyordu ve bu sebeble 17.30’daki başrollerinde yer aldığı Kovan filminin gösterimine katılamayacağı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler