Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli Oktay Kaynarca'nın Posteri Önünde Poz Verdi

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Oktay Kaynarca’nın Posteri Önünde Poz Verdi

Bir zamanlar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Meryem Uzerli, dizide birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca’nın reklam yüzü olduğu markanın afişleri önünde poz verdi. Usta oyuncu Kaynarca, Uzerli’nin kendi fotoğrafını öptüğü anları da Instagram hesabından yayınladı.

Meryem Uzerli Kimdir ?

Geçtiğimiz yıl ATV ekranlarında bir döneme damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar OImaz dizisinde birlikte rol alan Meryem Uzerli ve Oktay Kaynarca’nın dostlukları devam ediyor. Enerjik ve eğlenceli kişiliğiyle dikkat çeken Uzerli, önceki gün Kaynarca’nın afişleri önünde poz verdi.

Ne Hoşşun Deli Kız

Usta oyuncu Kaynarca, Uzerli’nin kendi fotoğraflarını öperken çekildiği pozlarını Instagram’dan paylaştı. Oktay Kaynarca paylaşımını, “Ne içten ne komplekssiz ne hoşsun deli kız” notuyla yayınladı.

Oktay Kaynarca Kimdir ?

Meryem Uzerli Oktay Kaynarca'nın Posteri Önünde Poz Verdi

Tipim Değil

Kısa zaman önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol arkadaşı olan Oktay Kaynarca ve Meryem Uzerli’nin dizinin çekimlerinde yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Açıklama yapan güzel oyuncu, konu hakkında o dönem açıklama yaptığında ise Oktay Kaynarca için “Tipim değil!” demişti.

Meryem Uzerli Kimdir: instagram.com/meryemuzerlimeryem/

Oktay Kaynarca Instagram: instagram.com/oktaykaynarca/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler