Ana SayfaDizilerEkenci Kuş Son Kez Ekranlara Geldi! 51. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Ekenci Kuş Son Kez Ekranlara Geldi! 51. Bölüm Özeti!

Star Tv ekranlarında geçen yaz sezonundan beri aralıksız ekranlara gelen sevilen dizi Erkenci Kuş 51. final bölümüyle son kez ekranlara geldi. Dizinin final bölümünde; Sanem, artık Can’a kendini hatırlatmaktan bıkar ve şirketi bırakarak babasının bakkal dükkanında çalışmaya başlar. Can ise onu hatırlayamasa da kendisinde bir eksiklik hisseder.Sonunda Sanem’e aşık olduğunu anlayan Can, Sanem’e evlenme teklif eder. Dizinin final bölümünde ikili muratlarına eriyorlar.

Salı Dizileri 2019

Ekenci Kuş Son Kez Ekranlara Geldi!

Sanem, Can’ın arkadaşlarıyla gezi planları yaptığını görünce hem çok bozulur hem de üzülür. O Can’a yaklaşmaya çalıştıkça hayatına başka planlar yapmaktadır. En sonunda pes eden Sanem, ailesinin yanına dönüp, bakkal dükkanında motosikletiyle servis yapmaya başlar. Şirkette Sanem olmayınca Can, mutsuz bir şekilde şirkete gelip gider. Motosikletle servise çıktığında Can’ı gören Sanem panikleyip kaza yapar. Can, onun yardımına koşar ama o Can’ı tanımamazlıktan gelip uzaklaşır.

ERKENCİ KUŞ 51. FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem olmayınca kendisini yarım hisseden Can, çok mutsuzdur. Sanem’in tekrar kalbini kazanmak için arkadaşlarıyla planladığı geziyi de iptal eden Can, şirket çalışanlarının düzenlediği ailelerinde olduğu bir yemekte Can, bol acılı çiğ köfte yapar. Herkes güler oynar. Sanem, o çiğ köfteyi yediği zaman onun daha önceden Can’a yaptığı çiğ köfteyi hatırladığını anlar. Can’ın gerçekten hatırladığını o anın kitapta olmadığını anlayan Sanem, bu sefer onu affeder.

Can, yemekte Sanem’e, dizlerini çöküp evlenme teklif eder ve havadan gelen tek taşla evlenme teklif eder. Can’ın ailesi Sanem’i istemek için gelir, Sanem’in babası daha kızı kahveleri getirmeden, daha istenme olmadan, ‘Verdim gitti’ der. Güzel bir düğünle evlenen çifti aileler yolcu eder. Yıllar sonra Sanem, üçüz bebeklerine hamile kalır ve doğuma girer. Can. Sanem’e sakinleştirmek için bir anda üçünü birden doğurup kurtulacaksın diye teselli eder.

Dizinin finalinde, Sanem ve Can’ın büyümüş 3 tane çocukları olduğu görülür. İki kız bir oğlan çocukları olan çift bahçede çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile tablosu sergiler.

Erkenci Kuş Final Bölümünde İzleyenleri Büyük Bir Süpriz Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler