Ana SayfaDizilerErkenci Kuş Final Bölümünde İzleyenleri Büyük Bir Süpriz Bekliyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Final Bölümünde İzleyenleri Büyük Bir Süpriz Bekliyor!

Erkenci Kuş 51. bölümüyle 6 ağustos salı akşamı final yapacak. Dizinin final kararı almasından sonra Sanem ile Can’ın hayranları üzülmesin ikili için farklı bir proje düşünüldüğü duyumlarımız arasında.Dizinin tanıtımlarında Can’la Sanem’in evlendikleri ardından tekneyle dünya turuna gitmek üzere oldukları görülmüştü. Erkenci Kuş final bölümünde izleyenleri büyük bir süpriz bekliyor.

Salı Dizileri 2019

Erkenci Kuş Final Bölümünde Büyük Süpriz!

Erkenci Kuş 51. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Can’la Sanem’in yeniden sevgili olma haberi arkadaşları tarafından büyük bir sevinçle karşılanıyor. Sevinç kutlamalar derken Sanem, hamile olarak hastanede görünüyor. Üçüz çocuk bekleyen Sanem, nasıl doğuracağından endişelenirken Can’ın onu sakinleştirmeye çalışıyor. Tek seferde peşin peşin kurtulacağını kendisine teşekkür edeceğini söylüyor.

İşte Erkenci Kuş 51. bölüm 2. fragmanı…

 

ERKENCİ KUŞ 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Arkadaşları, Can’la Sanem’i barıştırmak için Sanem’e bir reklam projesinin yerini ayarlama görevi verirler. Sanem, otelde Can’la karşılaşır. Can, Sanem’e yaklaştıkça o kaçar. Can, Sanem’i Jetsky ile gezdirirken motorun bozulduğunu söyleyip sabaha kadar ıssız adada kalırlar. Can, kitabı okuduğunu çok etkilendiğini, ona tekrardan hayran olduğunu söyler.

Balık tutma görevi Sanem’de dir. Pişirme ise Can’da. Can, şarap çıkarınca Sanem, biraz fazla içince Can’a hastanede yattığında kendisininde tedavi gördüğünü, hatırlamasa bile ölmemesini dilediğini söyler. Romantik bir gecenin ardından motor birden çalışır ve otele dönerler. İkili, şirkette kriz çıktığını öğrenip hemen şirkete dönmek zorunda kalırlar. Krizden kurtulmak için  çare arayan Can, Sanem’e kremi kimi düşünerek yaptığını sorar. O da annesi için deyince Can reklam filminde anneleri oynatmanın iyi bir fikir olacağını söyler. Menkıbe önce bu teklifi kabul ret eder ama Hüma’nın iğneleyici laflarından sonra kabul etmek zorunda kalır.

Selim, Hüma’nın paralarını yemeye devam eder. Melahat’e yüklü bir miras çıktığını duyan Selim, ona aşık olduğunu söyler. Hüma bunu öğrendiği sırada, Melahat’in ablası gelip miras kalmadığını kardeşi tarafından dolandırıldıklarını söyler. Selim, hemen oradan sıvışır. Sanem, Can’a çay götürmek için yanına gittiğinde, Can’ın arkadaşlarıyla birlikte tatil planı yaptığını duyar. Can, Sanem’e hep beraber gideceklerini söyler. Sanem’de hangi sıfatla onunla gideceğini sorar ve Can’dan istediği cevabı alamaz.

 Erkenci Kuş 51. Final Bölümü Yeni Fragmanı İzle! Mutlu son!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler