Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 51. Final Bölümü Yeni Fragmanı İzle! Mutlu son!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 51. Final Bölümü Yeni Fragmanı İzle! Mutlu son!

Star Tv ekranlarının geçen yıl yaz sezonundan beri aralıksız yayınlanan dizisi Erkenci Kuş 51. final bölümü ile 6 Ağustos salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sanem’le Can artık evlenmeye karar verir. Sanem istenir yüzükler takılır. Düğünden sonra tekneyle dünya turuna çıkmaya hazırlanan çift sonunda muratlarına ererler. Erkenci Kuş mutlu son bölümüyle son kez ekranlara gelecek.

Salı Dizileri 2019

Erkenci Kuş Mutlu Son!

Erkenci Kuş 51. Final bölümü fragmanında; Sanem, motoruyla giderken kaza geçiriyor. Can telaşla Sanem’in yanına gidiyor. Sanem, kaza geçirdiğini hafızasını kaybettiğini söyleyip Can’a şaka yapıyor. Can’ın ailesi Sanem’i, ailesinden istemek için bir araya geliyorlar. Daha Allahın emri demeden Sanem’in babası verdiğini söyleyip yüzüklerini kesiyor.

İşte Erkenci Kuş 51. bölüm final fragmanı…

ERKENCİ KUŞ 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Arkadaşları, Can’la Sanem’i bir araya getirmek için Sanem’e bir reklam projesinin yerini ayarlama görevi verirler. Sanem, otele gittiğinde Can’la karşılaşır. Can, ona yaklaşmaya çalıştıkça Sanem kaçar. Can, Sanem’i Jetskye bindirip gezdirmek ister ve motorun bozulduğunu söyleyip sabaha kadar ıssız adada kalırlar. Can, kitabı okuduğunu çok etkilendiğini ve ona bir kere daha hayran olduğunu söyler.

Sanem balık tutar Can pişirir. Can, şarap çıkarır ve Sanem, fazla da kaçırınca Can’a hastanede yattığında kendisininde tedavi gördüğünü, hatırlamasa bile ölmemesini dilediğini söyler. Romantik bir geceden sonra motor birden çalışıverir ve otele dönerler. İkili şirkette çıkan krizden dolayı hemen şirkete dönmek zorunda kalırlar. Krizden kurtulmak için  çareler arayan Can, Sanem’e kremi kimin için yapmayı düşündüğünü sorar. O da annesi için deyince Can reklam filminde anneleri oynatma fikrini ortaya atar. Menkıbe önce bu teklifi kabul etmez ama Hüma’nın aşağılamasından sonra kabul etmek zorunda kalır.

Selim, Hüma’yı dolandırmaya devam eder. Melahat’e miras çıktığını duyan Selim, Melahat’e aşık olduğunu söyler. Hüma bunu öğrendiği sırada, Melahat’in ablası gelip miras kalmadığını kardeşi tarafından dolandırıldıklarını söyler. Selim, hemen oradan kaçar. Sanem, Can’a çay götürmek için yanına gider ve Can’ın arkadaşlarıyla birlikte tatil planı yaptığını duyar. Can Sanem’e beraber gideceklerini söyler. Sanem’de hangi sıfatla onunla gideceğini sorduğunda Can’dan cevap alamaz.

Erkenci Kuş 51. Bölüm Final Fragmanı İzle! Can’la Sanem Aşkı Mutlu Sonla Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler