Ana SayfaDedikoduİbrahim Kutluay'dan Ayrılık Açıklaması!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay’dan Ayrılık Açıklaması!

Uzun bir süredir Edvina Sponza ile aşk yaşayan İbrahim Kutluay dün sosyal medya hesabından kafa karıştırıcı bir paylaşım gelmişti. Paylaştığı hikayeye “Sonunda Özgürlük” açıklamasını yazan Kutluay’ın Edvina Sponza’yı da takipten çıkarması akıllara çiftin ayrıldığını getirmişti. İbrahim Kutluay’dan ayrılık açıklaması geldi!

Aşk İçin Hayatını Değiştirdi!

Birkaç sene önce Edvina Sponza ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Kutluay, aşkı uğruna evliliğini noktalamıştı. Aldatıldığını öğrenen Demet Şener’in ise tepkileri sert olmuştu. İkili zorlu ve çekişmeli bir boşanma davası sürecinin ardından ikili resmi olarak geçtiğimiz sene ayrılmıştı.

İbrahim Kutluay ve Edvina sponza’nın Büyük Aşkı

İbrahim Kutluay Evlilik Adımları Mı Atıyor?

Geçtiğimiz sene Demet Şener‘le olan evliliğini resmi bir şekilde sonlandıran İbrahim Kutluay, bu sene boş zamanlarını çoğunlukla Edvina Sponza ile tatil yaparak değerlendirdi. Çocukları ve Edvina Sponza’nın da birbirleriyle kaynaşabilmesi için uygun ortamlar yaratan Kutluay’ın yeniden evlenebileceği yönünde söylentiler dolaşıyordu.

Demet Şener Kimdir?

İbrahim Kutluay’dan Ayrılık Açıklaması!

İbrahim Kutluay‘ın dün akşam saatlerinde Instagram hesabından “Sonunda Özgürlük” açıklamasıyla hikaye paylaşmasının ardından Edvina Sponza takipten çıkarması ikilinin ayrıldığını düşündürmüştü. Olayın ardından ise İbrahim Kutluay’dan açıklama geldi. Ayrılık iddiaları kabul etmeyen Kutluay ”Ayrılık yok, ilişkimiz devam ediyor!” açıklamasını yaptı.

İbrahim Kutluay Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler