Ana SayfaÜnlülerİbrahim Kutluay ve Edvina Sponza'nın Büyük Aşkı!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza’nın Büyük Aşkı!

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza’nın büyük aşkı! Ünlü manken Demet Şener’in, eski eşi İbrahim Kutluay ve onun sevgilisi Edvina Sponza’yı yakalamasının yankıları sürüyor. Basında hiç yer almayan Edvina Sponza – İbrahim Kutluay aşkı hakkında neden kimse konuşmuyor? Fotoğrafları neden hiç çekilemiyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

İbrahim Kutluay’ın Aşk Tatili

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza’nın Büyük Aşkı!

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza’nın büyük aşkı! Ünlü manken Demet Şener; eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile olan 13 yıllık evliliğini, Kutlay’ın kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldattığı iddiasıyla sonlandırmak zorunda kalmıştı.

Boşanmasının ardından Edvina Sponza’ya karşı açtığı ikinci kadın tazminat davası hala süren Demet Şener; geçtiğimiz gün Sponza’yı eski eşi İbrahim Kutluay’ın arabasına binerken görünce, bu anları mahkemede delil olarak kullanmak üzere fotoğraflamıştı.

Altı senedir birlikte oldukları iddia edilen İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza hakkında bugüne kadar hiç kimsenin konuşmaması ve Demet Şener’in Bebek parkında yaptığı paparazzilik hakkında bugün köşeninde bir yazı kaleme alan ünlü magazin yazarı Esin Övet, olayın ayrıntıları ile ilgili şunları yazdı…

Demet Şener, Eski Eşi İbrahim Kutluay ile Sevgilisini Sonunda Yakaladı

Paparazzi Demet

“Dile kolay İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza aşkının altı senedir devam ettiği iddia ediliyor.
İbrahim Kutluay ve Demet Şener’in yuvası bu sebepten sonlandı. Ancak Kutluay ve Sponza bu iddiaları hiç kabul etmedi. Ki zaten her hangi bir delil de kimsenin elinde yoktu. Neden kabul etsinler ki? İkilinin yan yana fotoğraflarını çeken bir kişi, bir paparazzi bile olmadı.

Öncelikle bunca yıldır bu işi yapan biri olarak ikisine de kocaman bir bravo diyorum. Diğer bir bravom da Demet Şener’e.

Bu işi kendi yaptı ve Bebek’te yürüyüş yaparken 13 yıllık evlilik yaşadığı 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay’ın arabasına binerken Edvina’yı yakaladı.
Sonunda “Kendi işimi kendim yaparım” diyerek sarıldı telefonuna ve çekti fotoğraflarını…
Bu dava da, bu kızgınlıkta, bu hırsta bitecek gibi durmuyor.
Bizler de izlemeye devam edeceğiz gibi gözüküyor.
Çünkü Demet Şener ocağın ateşini hiç söndürmüyor.
Ocak hep ateşli, hep alevli…

Demet Şener Kimdir?

Ben böyle bir aşk görmedim!

Haliyle önceki gün tam da bu konuyu bir arkadaşımla konuşuyoruz.

Arkadaşım, “Bir davette İbrahim ve Edvina’yı gördüm. İzledim onları uzun uzun. Anlamaya çalıştım. Sonra bir gün sonra bana sordu kardeşim, arkadaşım ‘Nasıllardı?’ diye. Ben de ‘Aralarında öyle güzel bir şey var ki onlar hakkında dedikodu yapmaya bile utanıyorum artık konuşamam’ dedim” diye anlattığını söyledi. Edvina ve İbrahim’in büyük aşk yaşadığını söyledi.

Demek ki altı senedir bu ikiliyi gören herkes bu aşka inanıyor ve konuşmama yemini ediyor gibi. Ne fotoğraflarını çekiyor ne de haklarında bir tek kelam ediyor. Artık ne diyeceğimi ne yorum yapacağımı ben de şaşırmış durumdayım bu ikili hakkında.
Budur yani…
Önemli olan boşanmış ve hala davası devam eden Demet Şener’in bundan sonra yapacakları.”

​İbrahim Kutluay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler