Ana SayfaÜnlülerİbrahim Kutluay'ın Aşk Tatili!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay’ın Aşk Tatili!

İbrahim Kutluay’ın aşk tatili! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, hangi güzelle aşk tatiline çıkarken yakalandı? Birlikte görüntü vermekten kaçınan çift, nereye gitti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İbrahim Kutluay’ın açıklamalarına Demet Şener’den yanıt geldi

Evliliğin Bitiş Nedeni Gösterilmişti

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, 2 çocuk sahibi olduğu eski manken Demet Şener ile geçtiğimiz ocak ayında boşanmıştı. 13 yıllık evliliğin bitiş sebebi olarak İbrahim Kutluay’ın Demet Şener’i sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldatması olarak gösterilmişti. Aylarca Edvina Sponza ile olan ilişkisini gözlerden uzak yaşamak zorunda kalan Kutluay, boşanmasına rağmen bu gizliliği Demet Şener’in Sponza’ya açtığı 500 bin liralık ikinci kadın davası yüzünden devam ettiriyor.

Geçtiğimiz aylarda da Yunanistan’ın Antiparos adasına giden İbrahim Kutluay Edvina Sponza çifti, burada da yakalanmışlardı.

İbrahim Kutluay’dan Eski Eşi Demet Şener’e Sert Sözler

İbrahim Kutluay’ın Aşk Tatili!

İddialara göre geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla Portekiz’de tatil yapan sosyetik güzel Edvina Sponza, İbrahim kutluay’ın hasretine daha fazla dayanamayarak önceki gün İstanbul’a geldi.
Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Edvina Sponza’nın havaalanına gelmesinin ardından 15 dakika sonra eski milli basketbolcu alanın kapısında görütülendi.
Magazin muhabirlerini karşılarında gören çift paniklerken, Edvina Sponza tatil için İspanya’ya gittiğini söyledi. Sorulara cevap vermeyen İbrahim Kutluay, telefonla kendisinden bir kaç metre uzakta duran Sponza’yı panikle aradı. Sevgilisiyle aynı fotoğraf karesine girmemek için bir hayli çaba sarf eden eski milli basketbolcu, pasaport işlemlerinin ardından terminalde Sponza ile buluştu.

​İbrahim Kutluay Kimdir?

Edvina Sponza Kimdir

Demet Şener Çocukları ile Tatilde

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay sosyetik sevgilisi ile İspanya’yatatile giderken, eski eşi Demet Şener ise çocuklarıyla Antalya’da bayram tatili yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler