Ana SayfaÜnlülerİbrahim Kutluay'ın açıklamalarına Demet Şener'den yanıt geldi!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay’ın açıklamalarına Demet Şener’den yanıt geldi!

İbrahim Kutluay’ın açıklamalarına Demet Şener’den yanıt geldi! Demet Şener’in hakkında yaptığı açıklamaları yalanlayan İbrahim Kutluay’a, Demet Şener’in avukatından yanıt geldi. Detaylar haberimizde…

İbrahim Kutluay’dan Eski Eşi Demet Şener’e Sert Sözler!

Demet Şener’den İbrahim Kutluay’a yanıt

Demet Şener ve İbrahim Kutluay cephesinde sular bir an olsun durulmuyor. Önce Demet Şener’in evliliği ve İbrahim Kutluay hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Eski eş İbrahim Kutluay, aylardır süren sessizliğini ilk kez bozmuş ve Şener’in açıklamaları ile ilgili “Öyle bir şey yok. Benim her söylenene cevap vermemem onun doğru olduğu anlamına gelmiyor.” şeklinde konuşmuştu.

Demet Şener Kimdir?

Anlatılanlar doğru değil

İbrahim Kutluay’ın, Demet Şener’in iddialarını yalanladığı açıklamasının ardından, Demet Şener cephesinden yanıt geldi. teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Demet Şener’in avukatı Aslı Çelik, İbrahm Kutluay’ın açıklamalarına “Demet Şener’in söylediği her şey doğrudur. Durum zaten yeterince zor, müvekkilim çok üzüldü. Anlatılanlar doğru değil.” şeklinde yanıt verdi.

İbrahim Kutluay Kimdir?

Demet Şener’in İbrahim Kutluay ve boşanma süreci ile ilgili anlattıkları şöyleydi:

”İbrahim’i evden zorla mahkeme kararıyla gönderdim. Ben boşanmaya karar verdikten sonra 1.5 ay boyunca aynı çatı altındaydık. O alt katta yattı. Ben de annemle yatak odasına çekiliyor, üzerimize de kapıyı kitliyorduk.”

”İbrahim ile karşılaşıyorum tabii ki. Çocukları almak için eve geliyor. Kapıdan merhaba, bay bay. O kadar.”

”İhanetin tüm delilleri evimin kapısına kutu ve zarf içinde gönderildi. Ama ben bunu kimseye yaymadım. Beyaz gömlek giyip, basının karşısına çıkmayı ve ağlayarak o fotoğrafları göstermeyi bilirdim. Bunu asla yapmam! Bakın Mustafa Ceceli olayında neler oluyor? O benim tarzım değil.”

”İhaneti yüzüne vurduğumda birçok erkek gibi reddetti. Ağladı, diz çöktü, servetini üzerime yapmak bile istedi. Ama ben güvenimi kaybedince aşk, sevgi, saygı hepsini anında bitiririm. Yeni hayatıma da alıştım, bekarlık ne güzelmiş! Oh be kimseye hesap vermeden yaşıyorum.”

”Yemin ediyorum ki, 11 yıllık evliliğimde aldatıldığımı bir saniye bile anlamadım! Meğer kocam ne profesyonel bir oyuncuymuş. Kendisini kutluyorum, enfes oynadı.”

”Instagram’da paylaştığım fotoğraflar eleştiri konusu olabilir. Ama ben kimseye nispet olsun diye yapmıyorum. İbrahim’in o karelere gizli gizli baktığını da gayet iyi biliyorum. Düşünüyordur herhalde ‘Ayy neleri kaybettim’ diye. Düşünsün de.”

”Benim öyle ‘Ohh ne güzel tazminat ve nafakayı yiyor’ şeklinde bir hayatım yok. İbrahim’den önce daha çok para kazanıyordum. Bu arada tazminatı da henüz almadım.

”Elbette günün birinde aşık olacağım. Ama bir daha kimse için büyük fedakarlıklar yapmam. O bir kereydi ve bitti.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler