Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent rekor kırmaya hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Haluk Levent rekor kırmaya hazırlanıyor!

Haluk Levent rekor kırmaya hazırlanıyor! Daha önce rekor kırarak 12 saat şarkı söyleyen ve bu başarısı ile Guinness rekoruna imza atan Haluk Levent, yeni bir rekor kırmaya karar verdi. Haluk Levent, kendi rekorunu kıracak. Detaylar haberimizde…

Veganlar duymasın! Haluk Levent’ten vegan açıklaması: Allah’ım bana Kurban vermiş…

Haluk Levent rekor kıracak

Rock müziğin büyülü sesi şarkıcı Haluk Levent, rekor kırmaya hazırlanıyor. Daha önce 12 saat 5 dakika aralıksız şarkı söyleyerek rekora imza atan Haluk Levent, şimdi de 13 saat şarkı söyleyerek kendi rekorunu kırmaya, yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. Haluk Levent, Edirne’nin Keşan ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Sazlıdere’ye yapılması planlanan “BOTAŞ FSRU Sazlıdere Limanı ve Boru Hattı Projesi”ne tepki çekmek için 13 saat sahnede konser vereceğini açıkladı.

Haluk Levent Kimdir?

Haluk Levent 13 saat şarkı söyleyecek

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent, “Keşan Kent Konseyi üyeleri ile dün görüşme gerçekleştirdim. Evet Saros için ayaktayız. 2004’te olduğu gibi tekrar toplanacağız. ‘Sazlıdere yok olmayacak’ O gün aralıksız 12 saat 5 dakikalık dünya rekoru konseri vermiştim. ve şimdi 13 saate çıkarıyorum. Var mısınız?” diye hayranlarına seslendi.

Haluk Levent’ten Samimi Açıklamalar! Sanatçıları Linç Etme Hakkına Kimse Sahip Değil…

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, son olarak vegan olmak konusunda yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Levent, “İbadetin gizlisi makbuldür. Ama bana “Vegan mısın?” diye sorarsan cevabını veririm. Hayır, vegan değilim çünkü inançlı bir adamım. İnançlı bir adam olmasaydım vegan olabilirdim. İnançlarımda Allah’ım bana kurban eti vermiş, Kurban Bayramı vermiş. Bunu yok sayamam. Doğru gelmeyebilir kimilerine. Kurban etinin benim var oluşumla beraber geldiğini düşünüyorum. Ben inançlıyım ama hayvanların kesilme biçimi, mesela canlı canlı ıstakozun kaynatılması… Ben bunları yapmam. Ben inancıma göre kesilen kurban etini yerim. Büyük de konuşmayayım, ileride proteini başka türlü alabilirsek vegan da olabilirim, gelecekte et yemeyebilirim ama şimdi yiyorum.” şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamaları ile dikkat çeken Haluk Levent’e veganların tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent rekor kırmaya hazırlanıyor! Levent, tam 13 saat sahnede kalıp şarkı söyleyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler