Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent'ten Samimi Açıklamalar! Sanatçıları Linç Etme Hakkına Kimse Sahip Değil...

İlgili Postlar

Haluk Levent’ten Samimi Açıklamalar! Sanatçıları Linç Etme Hakkına Kimse Sahip Değil…

Son dönemde Ünlü şarkıcı Haluk Levent,  sosyal yardım projeleri ile gündemde yerini alıyor. Yaz konserlerine de tüm hızıyla devam eden Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde SABAH Pazar’a verdiği röportajda sosyal medya kullanıcıları tarafından lince maruz kalan Mazhar Alanson’a şarkıcı Haluk Levent’ten destek geldi. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Haluk Levent’ten bedelli askerlik itirafı!

Ünlü Şarkıcı Haluk Levent’ten Samimi Açıklamalar!

Ünlü şarkıcı yapılan röportajda, samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, inançlı olduğunu sık sık dile getirdi. Rockçı Haluk Levent, “Muhafazakar mısınız?”sorusuna “İnançlı bir adamım” yanıtını verdi ve “Allah’ım bana kurban eti vermiş, bunu yok sayamam, vegan değilim” dedi. Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’in sorularını yanıtlayan Haluk Levent “İnançlı bir adamım diyeyim. Ama bana kimse ibadetimi soramaz. Çünkü bu benim özelim. Bu konuları konuşmayı da anlatmayı da doğru bulmam. İbadetin gizlisi makbuldür. Ama bana “Vegan mısın?” diye sorarsan cevabını veririm.” diye konuştu.

Haluk Levent Sözünü Tuttu!

Hayır, vegan değilim çünkü inançlı bir adamım…

Bunun üzerine Vegan mısınız? sorusuna “Hayır, vegan değilim çünkü inançlı bir adamım. İnançlı bir adam olmasaydım vegan olabilirdim. İnançlarımda Allah’ım bana kurban eti vermiş, Kurban Bayramı vermiş. Bunu yok sayamam.”dedi.

Aman veganlar duymasın!

“Hiç fark etmez, duysunlar. Doğru gelmeyebilir kimilerine. Kurban etinin benim var oluşumla beraber geldiğini düşünüyorum. Ben inançlıyım ama hayvanların kesilme biçimi, mesela canlı canlı ıstakozun kaynatılması… Ben bunları yapmam. Ben inancıma göre kesilen kurban etini yerim. Büyük de konuşmayayım, ileride proteini başka türlü alabilirsek vegan da olabilirim, gelecekte et yemeyebilirim ama şimdi yiyorum.”

Haluk Levent Kimdir?

Ortalık linçlerle dolu. Ben linç edilmekten çekinmeyen bir adamım…

Son günlerde Yavuz Bingöl, Mazhar Alanson, Bülent Ortaçgil gibi isimlerin yaptıkları açıklamalar çok tartışıldı. Meslektaşlarınızın bu açıklamalarını nasıl yorumluyorsunuz?

Ortalık linçlerle dolu. Ben linç edilmekten çekinmeyen bir adamım. Umrum da değil, fikirlerimi söylerim. Ama Yavuz Bingöl’ün üzerine çok gittiklerini düşünüyorum. Onunla aynı fikirleri taşımıyorum. Mazhar abi de bizim pirimizdir şarkı konusunda. Onlar iktidarı sevme ya da birlikte hareket etme hakkına sahip. Ama onları linç etme hakkına kimse sahip değil. Eleştirin varsa yap geç…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler