Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent'ten bedelli askerlik itirafı!

İlgili Postlar

Haluk Levent’ten bedelli askerlik itirafı!

Haluk Levent’ten bedelli askerlik itirafı! Askerlik görevini 18 ay olarak yapan Haluk Levent, yüz binlerce kişinin merakla beklediği bedelli askerlik haberlerinin ardından bir itirafta bulundu. Haluk Levent’in göndermeli paylaşımına beğeni yağdı. Detaylar haberimizde…

Haluk Levent Sözünü Tuttu!

Bedelli askerlik haberleri Haluk Levent’i etkiledi

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, her Türk gencinin vazifesi olan askerlik görevini 18 ay yani uzun dönem olarak yerine getirmişti. Levent’in askere gitmesinden hemen sonra bedelli askerlik çıkmıştı. Bedelli askerlik konusu geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme geldi ve yüz binlerce kişinin merakla beklediği açıklamalar yapıldı.

Haluk Levent Kimdir?

Haluk Levent’in bedelli askerlik paylaşımı

Haluk Levent, bedelli askerlik açıklamasının ardından, sosyal medya hesabından yüzleri güldüren bir paylaşımda bulundu. Levent, paylaşımında “18 ay askerlik yapmaya gittiğimin ikinci gününde ‘bedelli askerlik’ çıktığını öğrendiğim sabah gibiyim bu sabah. Yaklaşmayın.” ifadelerine yer verdi.

İşte Haluk Levent’in bedelli askerlik paylaşımı

Sevilen şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz haftalarda geçtiğimiz ay “resmi belgede sahtecilik” suçundan arandığı iddiaları ile Ankara’da gözaltına alındığı haberlerinin gündeme gelmesinin ardından “Arkadaşlar eski günler yok artık. Artık sosyal medya var. Artık tutuklandı vs yok!!! 12 yıl önce bir evrakta benim imzam var mı yok mu diye soruldu. 12 yıl önce!! Yok dedim çıktım.. Savcı ile işim 2.5 dakika sürdü.. Hiç bir sorunum yok.. Haber siteleri haberi yaptığında savcılıkta değildim. 2 saat 40 dakika önce çıkmıştım.. Ve benim dışarıda olduğum bilindiği halde ‘gözaltına alındı’ haberi yapıldı.. Adliye giriş çıkış dakikam belli.. Niye bu kadar acımasızsınız?” diye bir paylaşım yapmış, sonrasında da olayı aydınlığa kavuşturmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile durumun sadece bir yanlış anlamadan ibaret olduğunu açıklamıştı. Levent, paylaşımında “Bir ay önce Ankara’da gözaltına alınmıştım.Tüm medya organlarında gözaltına alınma haberim sanki tutuklandım gibi verilmiş bu beni çok rahatsız etmişti. Az önce Adalet Bakanlığından çıktım. Bir memurun yaptığı hata sonucu yanlışlıkla gözaltına alındığım belgelendi. Bilginize. Konu ile ilgili tüm bilgi ve belgeler avukatım Hüseyin Küçük’te mevcuttur. Kısacası mağdur edildim. Ve duyduğum rahatsızlıktan dolayı da bu bilgilendirmeyi yapmak ihtiyacı hissettim..” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler