Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş'tan Bülent Ersoy'a övgüler: Annem gibi...

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş’tan Bülent Ersoy’a övgüler: Annem gibi…

Nur Yerlitaş’tan Bülent Ersoy’a övgüler: Annem gibi… Yakın dost oldukları bilinen Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy, birlikte yemek yedikleri mekanın çıkışında açıklama yaptı. Nur Yerlitaş, Bülent Ersoy’u ne kadar çok sevdiğini anlatırken “Annem gibi” dedi. Yerlitaş, Diva’ya övgüler dizdi. Detaylar haberimizde…

Nur Yerlitaş Ameliyat Olduğunu İspat Edene Öyle Bir Hediye Verecek Ki…

Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş yemekte

Ünlü modacı Nur Yerlitaş ve Diva Bülent Ersoy’un yıllar öncesine dayanan dostlukları hala daha devam ediyor. Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş, önceki akiam Arnavutköy’de bir balıkçıda yemek yedi. Birlikte zaman geçirip sohbet eden Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy, mekan çıkışında basın mensupları ile sohbet etti.

Bülent Ersoy kimdir?

Nur Yerlitaş’dan Diva’ya övgüler

Bülent Ersoy, elbisesinin Nur Yerlitaş imzası taşıdığını vurgularken, Nur Yerlitaş da Diva’ya övgüler dizdi. Yerlitaş, Diva için “Bülent Hanım hep destekçim oldu. Bana hem ablalık hem de annelik yaptı” dedi.

Nur Yerlitaş kimdir?

Konserini iptal etti

Bülent Ersoy, en son 14 Temmuz günü Çeşme’de vereceği konserinin iptal olması ile gündeme gelmişti. Çorlu’da meydana gelen tren kazası nedeni ile Çeşme konserini iptal eden Diva, durumu sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklama ile anlatmıştı:

Saygıdeğer, sanatsever aziz ve muhterem dinleyicilerim: Çorlu’daki yaşanmış olan elim tren kazasında hayatını kaybeden tüm merhum ve merhumelerin cenazeleri henüz daha kaza mahallinden ebedi istirahatgahlarına defin edilmeden, acılı ailelerinin gözyaşlarının ıslattığı mendiller kurumadan, yaralı kazazedelerin yaralarındaki kanlar kurumadan ve yaraları sarılmadan naçizane bendenizin şahsi menfaatlerim doğrultusunda hareket edip, sanatımı icra ederek eğlence ortamlarında pay sahibi olup konserler vermeyi kişiliğimdeki var olan insan sevgisi, saygısı ve de değeri adına yüreğimden riyasız hissettiğim, bu baskın duygularım nedeniyle 14 Temmuz Cuma gecesi Çeşme Antik Tiyatro ‘daki konserimin tüm biletlerinin günler öncesinden satılıp tükenmiş olmasına rağmen hiç düşünmeksizin iptal ettiğimi tüm sanatsever, muhterem,aziz dinleyicilerime daim olan derin saygılarımla duyurur, bu elim kazada yaşama veda eden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’ımdan Rahmet ve Mağfiret,kederli ailelerine başsağlığı,tüm yaralılara da acil şifalar diler saygılarımın kabulünü istirham ederim efendim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler