Ana SayfaÜnlülerŞahin Irmak ile Asena Tuğal evleniyor! İşte Asena Tuğal’ın gelinliği

İlgili Postlar

Şahin Irmak ile Asena Tuğal evleniyor! İşte Asena Tuğal’ın gelinliği

Oyuncu Şahin Irmak İle Asena Tuğal evleniyor. Düğün öncesi son hazırlıkları yapan çift tatlı bir heyecan yaşarken Asena Tuğal’ın gelinliği görüntülendi. İşte Asena Tuğal’ın gelinliği ve düğün öncesi son detaylar.

Türkiye’nin başarılı komedi oyuncusu Şahin Irmak ile Asena Tuğal nikah masasına oturuyor. Düğün öncesinde Asena Tuğal kına gecesi de yaparken kına gecesi fotoğrafları paylaşıldı.

Şahin Irmak kimdir?

Asena Tuğal kına gecesi yaptı

Yakın çevresinin katılımları ile keyifli bir kına gecesi yapan Asena Tuğal, bu özel gecesinden fotoğrafları ile gün boyunca sosyal medyada konuşuldu. Kına gecesinden heyecanını takipçileri ile paylaşan ünlü isim, hayranları ve sevenlerinden de tebrik mesajları aldı. İşte Asena Tuğal’ın kına gecesinden kare;

Asena Tuğal kimdir?

Şahin Irmak ile Asena Tuğal 2015’te nişanlanmışlardı

2013’te birlikte olan çift, 2015’te nişanlanmaya karar vermiş ve yüzük takmıştı. 3 yıl sonra evlenerek hayatlarını birleştirmek isteyen çift tatlı bir telaş içerisinde. Bu akşam yapılacak nikah ile resmen evlenmiş olacak Şahin Irmak ile Asena Tuğal düğün öncesi hazırlıklarıyla da sosyal medyada oldukça ilgi görüyor.

Beşiktaş Kültür Merkezi’nde kıyılacak nikah ile birlikte evlenecek olan ikili, düğün öncesinde görüntülendi. Asena Tuğal’ın düğünde iki gelinlik giyeceği öğrenilirken gelinlikler Ebru Şancı ve Zeynep Erdoğan imzası taşıyacak.

Asena Tuğal’ın gelinliği görüntülendi

Çekim ve diğer hazırlıklar için gelinliğini giyen ünlü isim, Asena Tuğal’ın gelinliği nasıl, Asena Tuğal’ın gelinliği güzel mi şeklinde yorumlara ve sorular eşliğinde yine sosyal medyada konuşuldu.

İşte bugün görüntülenen Asena Tuğal’ın gelinliği!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler