Ana SayfaKimdirAsena Tuğal Kimdir?

İlgili Postlar

Asena Tuğal Kimdir?

Pek çok değişik proje ile karşımıza çıkan Asena Tuğal Kimdir? Güzelliği ile herkesin ilgisini üzerine toplayan Asena Tuğal nereli ve kaç yaşında? Asena Tuğal hakkında merak edilenler, Asena Tuğal biyografisi ve hakkında merak edilenleri aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.


Bugün Doğan Ünlüler

Asena Tuğal Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi’nde Matematik Fakültesi ve Fen Bilimleri fakültesinden çift anadal yaparak mezun olan Asena Tuğal 2000 yılından itibaren sırasıyla TGRT, Kanal D ve Show TV’de haber muhabiri olarak izleyiciyle buluştu. 2006 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında dördüncü olan güzel sunucu bu derecesiyle katılmaya hak kazandığı Miss International yarışmasında da mansiyon alarak Miss Smile ödülünü almaya hak kazandı.

Sportif kişiliği ile ön plana çıkan Asena Tuğal milli olduğu tekvandoda siyah kuşak sahibi ve bununla birlikte kürek sporunda da uluslararası derecelere sahip.

Takip eden süreçte dizilerde görmeye başladığımız ve oyunculuk kariyerine başlayan Asena Tuğal 2008’de Akasya Durağı, 2009’da Ömre Bedel ve 2010’da da Öğretmen Kemal Filinta dizilerinde karşımıza çıktı. Son dönemde ise popüler diziler Kertenkele, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Lise Devriyesi dizilerinde boy gösterdi.

Asena Tuğal aslen nereli ve kaç yaşında?

Yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Şahin Irmak ile nişanlanan Asena Tuğal aslen İstanbullu ve 1 Ocak 1984’te İstanbul’da doğumludur.

Asena Tuğal Sosyal Medya Hesapları

Sosyal mecralarda sadece 2 hesabı olan güzel oyuncu Instagram  ve Twitter hesaplarına sahip.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler