Ana SayfaDizilerCanevim 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan'ın Yeni Planı Ne?

İlgili Postlar

Canevim 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan’ın Yeni Planı Ne?

Sevilen dizi Canevim 10. yeni bölümüyle 5 Ağustos pazartesi günü Avt’de ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feryal, Ömer’in karşısına çıkıp Ceylan’ı hala isteyip istemediğini soracak. Sadece oğlunu düşünen Feryal, Ömer’e iş birliği teklif edecek. Ömer ise Taylan’a her şeyi itiraf ettirmek için yalnız yakalayıp karşısına çıkacak. Taylan yeni bir plan içerisine girecek. Taylan’ın yeni planı ne?

Pazartesi Dizileri 2019

Taylan’ın Yeni Planı Ne?

Canevim 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceylan, Ömer’e Taylan’dan da kendisinden de uzak durmasını istiyor. Ömer, o adama her şeyi itiraf ettireceğini onun da duyacağını söylüyor. Ceylan’ın evinin bahçesinde Taylan’ı gören Ömer, ona kolyeyi gösterip açıklama yapmasını istiyor. Feryal, Ömer’le iş birliği yapıp oğlunu Ceylan saplantısından kurtarmak istiyor. Taylan, annesinden şirkete dönmek için şartı olduğunu söylüyor. Taylan, Ceylan’ın her şeyiyle kendisine teslim olmasını için yeni bir plan düşünüyor.

İşte Canevim 10. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1156982075616112640

CANEVİM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Taylan, Kristina’nın Nevra’yı arayıp yardım istediğini öğrenince, onunla konuşmak için Ömer’in evine kadar gidiyor. Adamları Ömer’i oyalarken Kristina’yı uyarıp evden çıkıyor. Ceylan’ın mahalleden arkadaşının düğünü olur. Nikah şahitleri ise Ömer ve Ceylan’ dır. Taylan’da düğüne kız arkadaşıyla gider. Ömer’le Ceylan, nikah şahitliği yaparken kendi evliliklerini hayal eder. Arkadaşlarına söz verdikleri üzere karşılıklı oynarlar.

Ayşe, Elvan’nın telefonu olmadığına üzülerek bir telefon almak ister parası yetmeyince de çalar. Elvan, durumu öğrenince telefonu iade eder. Müjgan, Elvan’ın telefon kartını alır ve onun kimden kaçtığını öğrenmeye çalışır ama Elvan’ı arayan kişilerin onun yerini bulmasına neden olur. Müjgan, yeni erkek arkadaşıyla görüşmeye devam eder. Kendisini zengin gibi tanıtan ve Müjgan’ı zengin zanneden genç oturdukları yerdeki hesabı Müjgan’ı bırakıp gider.

Üç yüz lira hesabı ödeyemeyen Müjgan’ın yana döne para aramasını duyan Elvan, Müjgan’ın çantasına gizlice o parayı koyar. Nevra’ya, Feryal destek verir ve oğlunun teklif ettiği paraları kabul etmemesini daha fazlasını kendisi vereceğini söyler. Nevra, akşama kadar Taylan’a süre tanır. Fikret’le Kristina’yı vermezse Ceylan’a her şeyi anlatacağını söyler. Taylan, Ceylan’ı evine bırakır ve ellerini yıkamak için içeri girer. O sırada Nevra gelir ve Ceylan’a onunla önemli bir şeyler konuşacağını söyler.

Canevim 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Ömer Taylan’a Her Şeyi İtiraf Ettirebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler