Ana SayfaDizilerCanevim 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Ömer Taylan'a Her Şeyi İtiraf Ettirebilecek Mi?

İlgili Postlar

Canevim 10. Bölüm Fragmanı Yayında! Ömer Taylan’a Her Şeyi İtiraf Ettirebilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizilerinden Canevim 9. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Kristina’nın yakın arkadaşı Nevra’nın gelmesi Taylan’ı köşeye sıkıştırdı. Nevra, Feryal hanımın desteğiyle Taylan’a rest çekip akşama kadar mühlet verdi ve eğer Fikret’le Kristina’yı vermezse Ceylan’a her şeyi anlatmakla tehdit etti. Dizinin yeni bölümünde Ömer, başına gelen olayların Taylan’ın başının altından çıktığını seziyor ve onu yalnız yakalıyor. Ömer Taylan’a her şeyi itiraf ettirecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Taylan’a Her Şeyi İtiraf Ettirebilecek Mi?

Canevim 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feryal, Taylan’nın Ceylan’a olan hislerini Ceylan öğrenirse oğlunu yanına yaklaştırmayacağını düşünüyor. Ömer, Ceylan’ların bahçesinde Taylan’ı görüyor ve deliye dönüyor. Ceylan’ın Taylan’ı hala savunmasını anlamayan Ömer’e Ceylan’ın tepkisi sert oluyor. Feryal, Ömer’i bulup Ceylan’ı isteyip istemediğini soruyor. Ömer, Feryal’e, oğluna bir zarar gelmesini istemiyorsa onu Ceylan’dan uzak tutmasını istiyor. Ömer, Taylan’a he  şeyi itiraf ettirmek için yalnız yakalıyor.

İşte Canevim 10. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1155950841188106240

CANEVİM 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taylan, Kristina’nın Nevra’yı arayıp yardım istediğini öğrenince, onunla konuşmak için Ömer’in evine kadar giriyor. Adamlarının Ömer’i oyalamasıyla Kristina’yı uyarıp evden çıkıyor. Ceylan’ın mahalleden arkadaşının düğünleri olur. Nikah şahitleri ise Ömer ve Ceylan’ dır. Taylan, düğüne son anda kendisini de davet ettirir. İkili nikah şahitliği yaparken kendi evliliklerini hayal eder. Arkadaşlarına söz verdikleri gibi, Ömer’le Ceylan karşılıklı oynarlar.

Ayşe, Elvan’nın telefonu olmadığına üzülür ve bir telefon çalar. Elvan, durumu öğrenip telefonu iade eder. Müjgan’ın ablasının telefon kartını alır ve onun kimden kaçtığını öğrenmeye çalışır ama Elvan’ı arayan adamlar onun yerini bulmasına neden olur. Müjgan, yeni erkek arkadaşıyla görüşür. Kendisini zengin gibi tanıtan ve Müjgan’ı zengin sanan genç oturdukları yerdeki hesabı Müjgan’ı bırakıp gider.

Üç yüz lira hesabı ödeyemeyen Müjgan’ın para aramasını duyan Elvan, gizlice Müjgan’ın çantasına o parayı koyar. Nevra’ya Feryal hanım destek verir ve Taylan’ın teklif ettiği paraları kabul etmemesini daha fazlasını kendisi vereceğini söyler. Nevra, akşama kadar Taylan’a süre verir yoksa Ceylan’a her şeyi anlatacağını söyler. Taylan, Ceylan’ı evine bırakıp ellerini yıkamak için içeri girdiğinde Nevra gelir ve Ceylan’a ona söylemek istediği önemli şeylerin olduğunu söyler.

Canevim 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan’la Ömer’in Dansı Bölüme Damga Vuracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler