Ana SayfaDizilerCanevim 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan'la Ömer'in Dansı Bölüme Damga Vuracak!

İlgili Postlar

Canevim 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan’la Ömer’in Dansı Bölüme Damga Vuracak!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Canevim 9. yeni bölümüyle 29 temmuz pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kristina’nın Nevra isimli bir arkadaşının gelmesi dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Taylan, Ceylan’la Ömer’in yakınlaşmasından sonra bu yeni misafirin tehditlerine boyun eğmeyip yeni bir plan yapacak. Yeni bölümde Ceylan’la Ömer bir düğünde karşılıklı dans edecek. Ceylan’la Ömer’in dansı bölüme damga vuracak.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan’la Ömer’in Dansı Bölüme Damga Vuracak!

Canevim 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ömer, Taylan’a Ceylan’a verdiği sözden bahsediyor. Taylan, alaycı tavırlarıyla Ceylan’ın onunla aynı fikirde olmayabileceğini ima ediyor. Ömer, ‘Bizde verilen söz tutulur. Sen bilmezsin’ diyor. Yakınlarının düğününde karşılıklı dans eden ikiliyi gören Taylan deliriyor. Feryal, Ömer’le Ceylan’ın bir araya gelmesini ve oğlunun bu takıntıdan kurtulması için harekete geçiyor. Taylan’ın Ceylan’a, ‘O masada gelinlikle oturmayı hak ediyorsun’ sözleri Ceylan’ın aklını karıştırıyor.

İşte Canevim 9. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1154447499123482625

CANEVİM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Ceylan’dan umudunu kesmeye başlar ve Ceylan’la evlendikten sonra beraber yaşamayı düşündükleri evi satmaya karar verir. Aytül, bu haberi Taylan’a söyler. Taylan araya adamlarını sokarak evi satın almalarını ister. Sezgin, Elvan’ın yanına giderek durumu anlatır ve Ömer’in evi satmaması için Ceylan’la Ömer’i son bir kez konuşmak için ikna etmeye çalışır. Ömer’le Ceylan’ı buluşturmayı başarırlar ama Ceylan, Ömer’e inanmamakta kararlıdır.

Taylan, adamları Ömer’i döver. Ömer, Taylan’la konuşmak için evine gittiğinde, Taylan’ın Ceylan’ın yanağına dokunurken görür. Ceylan, Ömer’in peşinden koşarak kendisini anlatmaya çalışır ama bu seferde Ömer, ona inanmaz. Elvan, hacı annenin yanındayken Aytül gelir. Hacı anne Aytül’e bir daha gelmemesini Ömer’in kızdığını söylediğinde Elvan, neden Aytül’ü Ömer’in istemediğini sorunca, Kristina’ın Fikret’le telefonla konuşurken yakalandığını Aytül’de ona telefonunu verdiğini anlatır.

Elvan, Ceylan’a Kristina’nın Fikret’le ilişkisinin olduğunu onun için aradığını yoksa neden arayacağını söyler. Ömer, evi almak isteyen kişiyi arayıp tapuya gideceği sırada Ceylan gelir ve ‘ Ömer evimizi satma’ der. İkili sarılır Taylan’da onları seyreder. Ama Ceylan, kendi gözünde daha aklanmadığını o zamana kadar yakın olamayacaklarını söyler.

Canevim 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Kristina’nın Yakını Gelince Taylan’ın İşleri Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler