Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Nejat'ın Süprizine Suna Sevinecek...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 8. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Nejat’ın Süprizine Suna Sevinecek Mi?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 7. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Suna, Nejat’a aşık olduğunu fark eder ve ondan uzak durmaya çalışır. Nejat’ın da kendisinden hoşlandığını zanneden Suna, Nejat’ın Hayri’ye Suna’yla arasında bir şeyin olamayacağını söylerken duyar. Nejat, Suna’nın hırçınlık sebebini öğrenir ve ona bir süpriz hazırlar. Nejat’ın süprizine Suna sevinecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Nejat’ın Süprizine Suna Sevinecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 8. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Suna, Kayra’ya bahçede konuşurken Nejat gelir ve kızını okula yolcu ettikten sonra Suna’ya bir program yapmamasını onu bir yere götüreceğini söyler. Suna’da kabul eder. Nejat’ın Suna’ya süprizi ise annesinin muhallebici dükkanını satın alması olur. Buna Suna’nın tepkisi ne olacak?

İşte Benim Tatlı Yalanım 8. bölüm ön izlemesi..

BENİM TATLI YALANIM 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, Nejat’a aşık olduğunu anlar anlamaz hırçınlaşmaya başlar. Bu duygularını Burcu’ya anlatır o da Nejat’la kavga etmesini söyler. Yan yana gelmemeye özenen Suna, Nejat’ı havuza iter arkadan Kayra’da annesini havuza itince komik anlar yaşanır. Nejat, Suna’nın hırçın davranışlarının sebebinin babası ile ilgili olan problemden kaynaklandığını zannedip, Şevket beyi şikayet eden kişinin avukatıyla görüşüp dükkanı satın alıp karşı tarafın şikayetinden vazgeçmesini teklif eder. Nejat, bunu Şevket’e söyleyince hiç de beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Evlerinin önüne gidip Suna’yla konuşur.

Hande, Suna ile buluşmak ister. Suna’nın hayatında biri olduğu yalanına inandığı için Nejat’la o gelmeden önceki gibi yakınlaşmak istediğini hep beraber eğlenmeye gitmeyi teklif eder. Suna, Nejat’a daha sonra geleceğini söyler ama evde oturup Kayra’nın fenerlerini yapmaya koyulur. Aslında aklı da orada kalır. En sonunda gitmeye karar verir ama kapıdan geri dönüp eve gider. Nejat, merak edip sürekli arar ve Hayri’den evden çıktığını öğrenir ve Suna’nın evinin önüne gidip onunla konuşur.

Ertesi gün Nejat, Suna’ya o hayatlarına girdiğinden beri çok şeyin değiştiğini onun bir mücize olduğunu söyler. Kayra’nın fenerleri yakılır. Kayra, annesiyle babasının hiç ayrılmamasını diler. Suna, onun da kendisini sevmesini diler. Hayri, Nejat’a Suna’yla aralarında bir şey olabileceğini ima edince Nejat, asla öyle bir şey olmayacağını söyler. Bunu konuşmayı duyan Suna, büyük bir hayal kırıklığıyla evden çıkar. Nejat, yerde fenere takılan bir dileği yerde bulur.

Benim Tatlı Yalanım 7. Bölüm Fragmanı İzle! Suna Nejat’a Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler