Ana SayfaDedikoduŞükran Ovalı Mayolu Pozları İle Olay Oldu

İlgili Postlar

Şükran Ovalı Mayolu Pozları İle Olay Oldu

Güzel oyuncu Şükran Ovalı hamileliği boyunca 30 kilo almıştı. Eski formuna geri döndü. Oyuncunu paylaştığı mayolu fotoğraflardaki fit görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

Şükran Ovalı Kimdir ?

Futbolcu Caner Erkin ile Ocak 2017’de nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı, Ağustos 2018’de kızı Mihran Ela’yı kucağına almıştı. Oyuncu ilk hamileliğini yaşarken 30 kilo alarak 56 kilodan 86 kiloya çıkmıştı.

Fit Vücuduna Geri Döndü

Şükran Ovalı Mayolu Pozları İle Olay Oldu

Doğumdan sonra kızını uzun süre emziren oyuncu, doğumdan 8 ay sonra eski fit görüntüsüne kavuştu. Ovalı, dün Instagram hesabından mayolu fotoğraflarını da paylaştı. Oyuncunun fotoğraflarına ünlü isimlerde tepkisiz kalamadı. Ünlü oyuncu Dolunay Soysert “Ufff” yorumunu yazarken Şebnem Bozoklu da patlama emojisi koydu.

Şükran Ovalı sitem etti: Moda olsun diye hayvan alınmaz!

30 Kilo Verdi

Oyuncu, doğum sonrası kilolarından nasıl kurtulduğu yönündeki sorulara “”Hep bebekleyim, evde kendim bakıyorum, öyle istedim. 30 kilo aldım, hiç önemsemedim ama şimdi verdim. Ben de inanamadım buna ama o kadar çok peşinden koşuyorsun ki bir de emzirdiğim için çabuk gitti fazlalıklar” diyerek cevap vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler