Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 7. Bölüm Fragmanı İzle! Suna Nejat'a Aşık Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 7. Bölüm Fragmanı İzle! Suna Nejat’a Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Star Tv’nin perşembe günleri izleyenleri ekranlara kilitleyen dizisi Benim Tatlı Yalanım 7. yeni bölümüyle 25 temmuz perşembe günü ekranlara gelecek. Şevket’in eski eşi yani Suna’nın öldü sandığı annesi Nejat’la iş ortaklığı yapmak için yurt dışından gelir. Bu arada Suna, giderek Kayra’ya ve Nejat’a bağlanmaya başlar. Suna Nejat’a aşık olduğunu itiraf edecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Suna Nejat’a Aşık Olduğunu İtiraf Edecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna, Nejat’a tuhaf davranmaya hırçınlaşmaya başlar. Bunu fark eden Nejat, onun bu davranışlarını anlam veremez ve ona neden kendine hırçın davrandığını sorar. Nejat, Suna’nın kendisine aşık olduğunu anlayacak mı? Suna, Nejat’a aşık olduğunu itiraf edecek mi?

İşte Benim Tatlı Yalanım 7. bölüm fragmanı…

 

BENİM TATLI YALANIM 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Kayra ile Suna, tatile giderken Nejat’ın sürekli telefonla görüşmesinden rahatsız olurlar. Telefonları kapatıp tatilin tadını çıkarmak isterler. Nejat ise üç gün sonra Almanya’dan gelecek yeni müşteri için hazırlık yapmak zorundadır. Serkan, Hande ile bu görüşmek için hazırlık yapmak için yanına gittiğinde Hande’nin toplandığını ve istifa edeceğini öğrenir. Bir de üstüne dergi kapağında Suna’nın fotoğrafının da yer alacağını öğrenince, Serkan Nejat’ı arar ama ulaşamaz. Kendi çabalarıyla olayı çözmeye çalışır ama başaramaz.

Şevket, eski karısının tekrar döndüğünü öğrendikten sonra eski muhallebici dükkanına gizlice girip ortalığı kırar döker. Polisler, Şevket’i mala zarar verme suçundan ifadeye çağırır. Suna’nın annesi geri dönmüştür hemde, Nejat’ın Almanya’dan beklediği önemli müşteri olarak. Nejat, ayağından sakatlanınca tatilden erken dönerler. Döndüğünde Hande’in istifasını öğrenen Nejat’ın tüm işler üzerine kalır. Bir de üzerini Dergi kapağında Suna’nın da fotoğrafının basıldığını öğrenince çaresiz kalır.

Suna, Hande’nin yanına gidip onunla konuşarak onu istifadan vazgeçirmeyi başarır. Hande,Nejat’a istifa etmekten vazgeçtiğini söyler. Geriye Dergi kapağı problemi vardır. Derginin sahibinin aile dostu olduğunu olayı çözebileceğini söyler ama nedenini öğrenmek ister. Aylin, başka bir ailesi olduğunu Nejat’la Aylin’in Kayra için bir arada olduğunu söyler. Dergi olayı çözülür. Almanya’dan gelen müşteriyle yani Suna’nın annesiyle görüşme yapılır ve işi alırlar. O akşam Suna, bu olayı kutlamak için yemek düzenler. Herkes gittikten sonra Suna, Nejat’a şarkı söyler ve ona aşık olduğunu anlar.

Benim Tatlı Yalanım 7. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Suna Nejat’a Fena Halde Aşık Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler