Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBenimle Söyle'de Büyük Finale Kalan Üç Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Benimle Söyle’de Büyük Finale Kalan Üç Yarışmacı Belli Oldu!

Kanal D ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı Benimle Söyle 11. hafta yarı final heyecanıyla ekranlara geldi. Birbirinden yetenekli yarışmacılar şarkılarını 100 seçkin juri üyesinin beğenisini alabilmek için on hafta boyunca ter döktü. Benimle Söyle’nin 11. son bölümünde yarı finale kalan yarışmacılar tekrar performanslarını sergilediler ve içlerinden üç kişi büyük finale kalmaya hak kazandı. Benimle Söyle’de büyük finale kalan üç yarışmacı belli oldu.

Birce Akalay Kimdir?

Enis Arıkan Kimdir?

Büyük Finale Kalan Üç Yarışmacı Belli Oldu!

Birce Atalay ile Enis Arıkan’nın sunumuyla gerçekleşen yarışma programında yarı finale kalan yarışmacılar en güzel şarkılarını büyük finale kalabilmek için söylediler. En çok juri üyesini ayağa kaldıran üç yarışmacı gelecek hafta büyük finalde son şarkılarını seslendirecekler ve gecenin sonunda yarışmanın birincisi belli olacak. Benimle Söyle’de büyük finale katılmaya hak kazanan yarışmacılardan en çok puan alan ilk yarışmacı Berke Bahçeci oldu. İkinci Serra Kışla, üçüncü en çok puanı alan yarışmacı da Dila Hepgül oldu.

benimle-soylede-buyuk-finale-kalan-uc-yarismaci-belli-oldu

BENİMLE SÖYLE’DE FİNALE KALAN YARIŞMACILAR!

Benimle Söyle’de büyük finale katılmaya hak kazanan yarışmacılardan en çok juri üyesini ayağa kaldırmaya başaran yarışmacı Berke Bahçeci oldu. Lise öğrencisi olan Berke Bahçeci, söylediği ‘Haydar Haydar’ isimli şarkıyla büyük beğeni toplayarak tam 88 juri üyesini ayağa kaldırmayı başardı. Juri üyelerin en çok kaldıran ikinci yarışmacı Serra Kışla, üçüncü en çok puanı alan yarışmacı da Dila Hepgül oldu. Serra Kışla, ‘Yalnızlığım’ şarkısıyla tam 81 juri üyesini ayağa kaldırırken. Dila Hepgül ise’ Uzun İnci Bir Yolda”yım türküsünü rock tarzında seslendirerek tam 77 juriyi ayağa kaldırmayı başardı.

BENİMLE SÖYLE’NİN SON BÖLÜMÜNE DAMGA VURAN İSİM!

Son finalist olarak yarışmaya katılan sempatik yarışmacı Özgül Polat, ‘Delikanlım’ şarkısıyla juri üyelerinin karşısına çıktı. Sesi çok beğenilen yarışmacı bir talihsizlik yaşadı ve şarkı sözlerini unuttu. Büyük final hakkını kaybeden yarışmacı, juri üyelerinden, şarkının hem yazarı hem bestecisinden de özür diledi. Hukuk öğrencisi olan Özgül Polat, binlerce sayfayı ezberlediğini ama bu ortamda ne olduğunu anlayamadığını söyledi ve çok üzgün olduğunu dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler