Ana SayfaDizilerKanal D'den yeni yarışma programı "Benimle Söyle"

İlgili Postlar

Kanal D’den yeni yarışma programı “Benimle Söyle”

Medyapım tarafından yeni ve popüler şarkı yarışması “Ali Together Now”, “Benimle Söyle” adıyla Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak!

Televizyon ekranlarının sevdiği isim Enis Arıkan tarafından sunuculuğu yapılacak şarkı yarışması, 100 kişilik büyük jüri ekibiyle olay yaratıyor. Birbirinden değerli jüri üyelerine Birce Akalay yön gösterecek. Yeni televizyon programı yarışmacının şarkı söyleme ve sahne performansı karşısında 100 kişilik jüri ekibini ayağa kaldırması ve kendisine eşlik ettirmesi üzerine kurulu. Yarışmacı kendine eşlik ettirdiği her jüri karşılığında bir puan kazanacak ve en yüksek puanı alan yarışmacı finale gidecek.

Enis Arıkan Kimdir?

Yarışmacılara dansçılar da eşlik edecek!

Haftada bir kez karşımıza çıkacak yarışma programı bir bölümde 10 yarışmacıyla birlikte jürileri ayağa kaldıracak. Gecede en çok jüriyi ayağa kaldıran yarışmacı finalist olacak. İkinci ve üçüncü başarılı yarışmacılar ise tekrar bir performans sergileyerek aralarında kıyasıya bir mücadele yaşatacak. Mücadeleyi kazanan yarışmacı finalistle birlikte tekrar yarışarak gerçek finalisti belirleyecek.

Dansçılardan ramazan davulcusuna, stilistlerden şan eğitmenlerine kadar kendi alanında uzmanların yer aldığı 100 kişilik jüri, müzik öğrencileri, öğretim üyeleri, müzisyenler ve şov dünyasının tüm kesimlerinden oluşacak.

Benimle Söyle Jürileri kim?

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem – Didem Balık, müzik prodüktörü Emrah Günkaya, stilist Çiğdem Doğu, trombon sanatçısı Su Doğan, sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, türkücü Hüseyin Kağıt, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su, Eylül Çekirge…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler