Ana SayfaKimdirAyta Sözeri Kimdir?    

İlgili Postlar

Ayta Sözeri Kimdir?    

Ayta Sözeri Kimdir? Oyunculuğunun yanında ilginç ve güzel üslubuyla dikkat çeken Ayta Sözeri’nin ilginç bir hayat hikayesi mevcut. Bundan 40 sene önce Almanya’da doğan Sözeri, henüz çocuk yaşlarda ailesiyle beraber İzmir’e taşınıyor.
Bugün Doğan Ünlüler

Ayta Sözeri Kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında? Ayta Sözeri aslen nerelidir? Ayta Sözeri hangi burç?

31 Mart 1976’da doğan Ayta Sözeri, 43 yaşındadır. Aslen İzmirli olan Ayta Sözeri koç burcudur.

Ayta Sözeri Kimdir?

Ayta Sözeri ufaklığından bu yana kendisini hep bir kadın gibi hissettiğini belirtiyor. Ergenlik dönemlerinde bu durumu ailesiyle paylaşınca, özellikle babasının sert tepkisiyle karşılaşıyor. Evi terk etmek durumunda kalan Ayta Sözeri bir süre zennelik yaptıktan sonra, sahneye çıkma fırsatı yakalıyor.

Tesadüf eseri o gece çıkamayan solistin yerine sahneye çıkmış ve bu fırsatı gayet iyi kullanmış. O dönem, radikal bir karar alarak cinsiyet değiştirme ameliyatına giriyor. İstanbul’da çalıştığı mekana gelen bir yönetmenin dikkatini çekiyor. Böylece Sözeri’nin oyunculuk kariyeri de bu noktada başlıyor. Arka Sokaklar ve Dudaktan Kalbe gibi çok önemli dizilerde rol alan oyuncu, iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor.

Tiyatro eğitimi de alan Ayta Sözeri, son olarak Aile Arasında isimli komedi filminde de kendine yer buldu. Başarılı oyuncu kendisini iyi bir LGBTİ aktivisti olarak tanımlıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler