Ana SayfaDizilerAcun'dan Bomba Açıklama Geldi! Yeni Dizinin Başrolünde Bakın Kim Var!

İlgili Postlar

Acun’dan Bomba Açıklama Geldi! Yeni Dizinin Başrolünde Bakın Kim Var!

Tv 8 birbirinden farklı eğlence ve yarışma programlarının yanı sıra dizileri ile de büyük beğeni toplayan kanalın yeni bir dizi projesi geliyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni diziyi duyurdu. Kanalın yeni dizisine öyle bir isim geliyor ki magazin kulisleri şimdiden karışmış durumda. Yeni dizinin başrolünde bakın kim var. Detaylar haberimizde.

Yeni Dizinin Başrolünde Bakın Kim Var!

Star Tv ekranlarından transfer ettiği Jet Sosyete dizisinden beklenen reytinglere ulaşamayınca yayın hayatına son verildi. Acun Ilıcalı yeni dizi projesi için ünlü yapımcı Fatih Aksoy ile anlaştı. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak yeni dizinin başrol oyuncusu sosyal medya hesabından bomba açıklama geldi.

Yeni Dizinin Başrolünde Bakın Kim Var!

Acun Ilıcalı, yeni dizinin başrol oyuncusunu, ‘ Cansu’yu aldık, bu bize yeter’ sözleri ile duyurdu. Ilıcalı, Cansu Dere’nin Fakih Aksoy’un yapımcılığı ile çok güzel bir dizi ile Tv8 ekranlarında olacağını ve şimdiden Fatih Aksoy’a teşekkür ettiğini dile getirdi. Önümüzdeki Ekim ayı gibi yayınlanacağı düşünülen diziyi şimdiden izleyiciler merakla bekliyor.

En son internette yayınlanan ve beğeni toplayan ödüllü Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer ile başrolü paylaşan Cansu Dere televizyon dizilerinde artık yer almayacağını belirtmişti. Bir çok dizi teklifi geldiğini çoğunu okumadan geri çevirdiğini söyleyen sanatçıyı Fatih Aksoy’un projesi ikna etti. Tv8’in yeni bombası olarak gösterilen dizinin Erkek oyuncusunun kim olduğu henüz kesinleşmedi.

Cansu Dere kimdir?

 Cansu Dere’den Hayranlarına Yeni Dizi Müjdesi Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler