Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural Davaya Günler Kala Kanlı Gömleğin İncelenmesini Talep Etti!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Davaya Günler Kala Kanlı Gömleğin İncelenmesini Talep Etti!

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’yu darp ettiği gerekçesi ile davalık olmuşlardı. İlk dava 7 martta görülmüştü. Davanın ikincisi 22 nisan pazartesi günü 60. Asli Ceza mahkemesinde görülecek. Kural, dün davanın görüldüğü mahkemeye giderek kovuşturmanın genişletilmesi talebinde bulundu. Ahmet Kural davaya günler kala kanlı gömleğin incelenmesini talep etti.

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural Kimdir?

Ahmet Kural Kanlı Gömleğin İncelenmesini Talep Etti!

22 mart pazartesi günü görülecek davaya sayılı günler kala Ahmet Kural cephesinden mahkemeye peş peşe dilekçeler verildi. Sıla Gençoğlu’nun olay günü üzerinde bulunan beyaz kanlı gömleğin savcılık tarafından incelenmesi yapılmadan geri verilmesinin araştırılması için dilekçe veren Ahmet Kural’ın bu talebinin Sıla’nın olay günü üzerinde bulunan kanlı gömleğin delil olarak sunulmasından vazgeçilmesi gösterildi.

SILA’DAN YENİ BİR TALEP GELDİ!

Sıla’nın avukatlarından yeni bir talep geldi. Sıla’nın avukatları Kural’ın taleplerinin davayı uzatmaya yönelik bir adım olduğunu belirttiler ve bu talebin reddedilerek son aşamasına gelen davanın karar verilmesini talep etti. Ayrıca, Sıla’nın avukatlarından Rezan Epözdemir de mahkemeye sunduğu dilekçede, Ahmet Kural’ın alt sınırdan uzaklaşılarak cezalandırılmasını ve daha önce uyuşturucu kullanmak suçundan verilen cezanın hükmünün de geri verilmesini talep etti.

Savcılık Ahmet Kural’a hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından 1 yıldan 5 yıla kadar hapis talep ediliyor. 22 nisanda görülecek dava zorlu geçeceği şimdiden belli oluyor.

Ahmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişme! Kural Mahkemeye 7 Maddelik Dilekçe Sundu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler