Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin'den Büyük Sürpriz!

İlgili Postlar

Tülin Şahin’den Büyük Sürpriz!

Güzelliğiyle herkesi kendine hayran edip, ülkemizi moda haftalarında temsil eden başarılı manken Tülin Şahin’den büyük sürpriz!

Hayatını Değiştirdi

Tülin Şahin 2005 senesinde evlendiği Mehmet Özer’den anlaşmalı olarak aniden boşanmıştı. 12 sene süren evlilik 2017 yılında hızlı  bir şekilde son bulmuştu. İkilinin 12 senelik mutlu evliliğini sonlandırmasının nedeni ile ilgili olan açıklamalar boşanmalarının üstünden zaman geçince yapılmıştı.

Tülin Şahin Açıkladı: ‘Bebek Yüzünden Boşanmadık”

Aşk Kapıyı Yeniden Çaldı

Ayrılığın etkisini büyük bir aşkla üzerinden atan Tülin Şahin ortak bir arkadaşı sayesinde tanıştığı Porktekiz’li iş adamı Pedro De Noronha’yla bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Şahin ilişkileriyle ilgili olarak 7 ay önce hızlı bir şekilde ciddiyet kazandıklarını ifade etmişti.

Tülin Şahin Kimdir?

Tülin Şahin’den Büyük Sürpriz!

İlişkilerinin hızla ciddileştiği cümleleri üzerine 7 ay sonrasında çiftten büyük bir sürpriz geldi. 9 aydır birlikte olan Tülin Şahin ve Pedro De Noronha geçtiğimiz gün Portekiz’de evlendi. En kısa sürede Türkiye’ye gelerek mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaşmak için sabırsızlandıklarını ifade eden çifte bizde en içten dileklerimizle mutluluklar diliyoruz.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler