Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin Evliliğini Türkiye'ye Taşıyor!

İlgili Postlar

Tülin Şahin Evliliğini Türkiye’ye Taşıyor!

Dünya genelinde mankenlik yapan ve geçen sene boşanan Tülin Şahin, Portekizlik yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Evlendi!

Tülin Şahin Kimdir?

Dünyaca ünlü top model Tülin Şahin, Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile 9 aydır süren birlikteliğinin ardından Portekiz’de evlendi!

İki çiftin de ailesinin katıldığı nikah töreni ile Lizbon’daki evlerinde dünya evine girmeleriyle Tülin Şahin ve Pedro de Noronha, iş hayatının yoğun geçmesi nedeniyle balayına çıkamadılar. Balayını Türkiye’de yapacakları kutlamanın ardından yapacağını açıklayan çift, Türkiye’de yapacağı kutlamayı bekliyor! Türkiye’de sadece dostlarıyla yapacağı kutlamaya ünlü akın edecek.

Yakın dostlarıyla Türkiye’de kutlama yapacaklar!

İlişki hayatının başlarında basına yakalanan çiftler, muhabirlerin evlilik sorularını gülümseyerek iddiaları reddederek karşıladı. İş görüşmeleri için Türkiye-Portekiz arasında yolculuk yapacaklarını belirtti. 9 aydır ilişkilerine devam eden çiftin samimi halleri ilk günlerinden beri hala değişmemişti.

Portekiz’de aileler arasında sade bir nikah kıyan çift, en kısa sürede Türkiye’ye gelerek dostları ile birlikte kutlama yapacağını da söyledi. Yapacağı kutlamalar hakkında herhangi bir açıklama yapmayan çift, tarihi hakkında da konuşmadı.

Tülin Şahin geçtiğimiz sene boşanmıştı!

Aşçı Memet Özer ile 2005 yılında nikah masasına oturan ve 12 yıl boyunca ilişkisine devam eden Tülin Şahin anlaşmalı olarak evliliklerini bitirmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler