Ana SayfaÜnlülerDerya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak evliliklerini galada kutladılar!

İlgili Postlar

Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak evliliklerini galada kutladılar!

Vizyona girecek “Hayatta Olmaz” adlı komedi filminin galasında Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak çiftinin yıl dönümü kutlaması dikkat çekti!

Derya Şen Akbacak kimdir?

Televizyon ekranlarından ve sahnelerden tanıdığımız ünlü güzel Derya Şen Akbacak, vizyona girecek yeni, komedi tarzı “Hayatta Olmaz” adındaki sinema filminin gala gecesine birlikteliği devam eden eşi Ayvaz Akbacak şef ile katıldı. 19 Nisan Cuma tarihinde vizyona adını yazdıracak komedi filmi Konya, Akşehir de çekildi, yönetmen koltuğunda ise daha önce bir çok dizide oyunculuk yapmış Emre Çaltılı var.

“Filmimizin galası evlilik yıl dönümümüze denk geldi!”

Ayvaz Akbacak kimdir?

“Hayatta Olmaz” filmi ile mahallenin güzel ve cilveli kızı Hatice karakterine hayat verecek Derya Şen film hakkında konuşma yaparken evlilik yıl dönümü olduğunu da belirterek;

“Filmimizin gala gecesi evlilik yıl dönümümüze denk geldi. İki mutluluğumu bir arada yaşadım, bir taşla iki kuş vurdum, ben tesadüflere inanmam evlilik yıldönümümle gala gecemin çakışması Rabbim iki aşkımıda bir gecede yaşamayı nasip etti diye yorumluyorum” dedi.

Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak evliliklerini galada kutladılar!
Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak evliliklerini galada kutladılar!

Gala gecesi boyunca etrafı sıcak bakışlarıyla mutluluk katan çift Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak, evliliklerindeki mutluluğu kameralara da yansıttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler