Ana SayfaÜnlülerSiren Ertan yeni yalısını dostlarıyla kutladı!

İlgili Postlar

Siren Ertan yeni yalısını dostlarıyla kutladı!

Ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan Cemiyet hayatında önemli bir isim olarak karşımıza çıkarken yeni yalısını iş ve cemiyet hayatındaki dostlarıyla kutladı.

Siren Ertan kimdir?

Siren Ertan yeni yalısı için Alev Borançılı, Alev Törüneri, Aylin Erbilgin, Alize Tansever, Begüm Özer, Demet Ozaner, Didem Bağrıaçık, Duygu Çarmıklı, Esen Güroğlu, Eltaf Dologh Güroğlu, Esra Tüzger, Etel Baler, İdil Atakol, Jülide Önengüt, Maya Portakal Bitargil, Melda Narmanlı Çimen, Müge Yazgan, Oya İdil Gençoğlu, Sinem Divanlıoğlu, Stella Düek, Yasemin Akdemir ve Zuhal Pirinçcioğlu gibi iş ve cemiyet hayatının önemli ve ünlü isimlerinin katıldığı davette, konuklar tüm manzarayı görebilen deniz manzarasına sahip Büyükyalı’da lezzetli ikramlar ve uzun süren sohbet eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler.

Yeni yalısının sevincini dostlarıyla paylaştı!

Kısa süre önce dekorasyon dünyasına adım atan başarılı moda tasarım uzmanı Siren Ertan, davette yaptığı duygu dolu konuşmalarıyla yeni evi ve iş gündemi hakkında konuştu.

Siren Ertan yeni yalısı, İstanbul’da boğaz keyfini en keyifli yaşatacak evinin boğaz manzarasına karşı yüzme keyfini ve yol, ulaşım imkanı gibi bir çok özelliği aynı anda yaşatan evini dostlarına anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler