Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya Eşyalı Gönderme!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya Eşyalı Gönderme!

Şeyma Subaşı’dan kızı hakkında yeni açıklama!

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra çeşitli konulardan dolayı gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Hikayelerinde dolaylı yollardan hakkında çıkan haberlere açıklama yapan Şeyma Subaşı bu sefer eski eşi Acun Ilıcalı’ya göndermede bulundu. Olayın tüm detayları haberimizde…

Şeyma Subaşı Sosyal Medyadan Trump’a Ricada Bulundu!

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya Eşyalı Gönderme!

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisa’dan Acun’un Eski Eşi Zeynep Yılmaz’a Şok Sözler

Boşandıktan sonra anlaşma gereği Şeyma Subaşı, Miami’de bulunan evi boşaltmıştı. Şu anda Miami’de tatil yapan  Şeyma Subaşı iddialara göre Palm Island’da bulunan Acun Ilıcalı’nın evine gitmek istediği ama Ilıcalı’nın Subaşı’nı eve sokmadı. Boşandıktan sonra hakkında sürekli haberler çıkan Şeyma Subaşı isyan etti. Subaşı, sosyal medya hesabından eşyalarını toplayarak gönderme de bulundu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Gecce’de yer alan “‘Acun, Şeyma’yı Miami’deki eve sokmadı” haberinin altına ‘”Bir kere de doğru haber yapın hakkımda dişimi kıracağım söz” şeklinde cevap vermesi sosyal medyada hızlıca yayıldı. Bunun üzerine kendisine “Miami’deki evden fotoğraf atın kullanalım. Arkadaşınız Martha’da kaldığınız doğru değil mi?” sorusu soruldu. Şeyma Subaşı bu konuda sessiz kalmayı tercih etti.

Şeyma Subaşı, Sevgilisinin İlk Fotoğrafını Yayınladı!

Çıkan Haberlerle Dalga Geçti

Şeyma Subaşı Kimdir?

Hakkında birçok haber çıkan Şeyma Subaşı, zaman zaman bu haberlere sessiz kalmayı tercih ediyor, zaman zaman ise hikaye bölümünden göndermede bulunuyor. Özellikle boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı bu durumdan oldukça sıkılmış gözüküyor. En son, Miami’de olan eve alınmadığı yönünde haberlere dalga geçerek cevap verdi.

Acun Ilıcalı İle Şeyma Subaşı Sosyal Medya Hamlesi İle Dikkat Çekti!

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya Eşyalı Gönderme!
Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya Eşyalı Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler