Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı, Sevgilisinin İlk Fotoğrafını Yayınladı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı, Sevgilisinin İlk Fotoğrafını Yayınladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra yeni sevgilisi İtalyan Guido Senia ile birlikte olmaya başlayan internet fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfalarından beraber çektirdikleri ilk fotoğrafları Magazin gündemine bomba gibi düştü. Yayınlanan fotoğraflar ve özel haberin detayları Haberimizde..

Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı: Lütfen Çekmeyin!

Şeyma Subaşı, Sevgilisinin İlk Fotoğrafını Yayınladı!

Sevgilisi İtalyan asıllı Guido Senia ile aşk hayatı yaşamaya başlayan fenomen Şeyma Subaşı Instagram sayfasından beraber çektirdikleri ilk fotoğraflarını ayrı ayrı paylaştılar.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı ve Guido Senia’dan İlk Fotoğraflar Geldi!

Ünlü internet fenomeni Şeyma Subaşı, yeni sevgilisiyle beraber olmak için devamlı yurtdışına çıkmak zorunda kalıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Guido Senia, Şeyma Subaşı’nı görmek için İstanbul’a kendisi geldi. Beraber İstanbul’u dolaşan çiçeği burnunda aşıklar bu arada ilk defa yan yana resimlendi. Hemen akabinde popüler çiftten, sosyal medya hesapları üzerinden ilk paylaşımlar yapılınca, magazin gündemi birden karıştı.

Şeyma Subaşı, aşkı ile fotoğrafını paylaştığı sıralarda, Guido Senia’da tepkisiz kalmadı ve başka bir kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Şeyma Subaşı’nın aşk dolu bu paylaşımına çok kısa sürede yorum ve beğeni aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler