Ana SayfaDedikoduHazer Amani O Gece ile İlgili İlk Defa Konuştu!

İlgili Postlar

Hazer Amani O Gece ile İlgili İlk Defa Konuştu!

Hazer Amani ile Sıla ocak ayında bir mekanda birlikte eğlenmişler ve sabaha karşı objektiflere beraber yakalanmışlardır. Bu olayın ardından geçtiğimiz ay Master Chef programı ile ünlenen Hazer Amani’nin eşinden boşandığı ve Sıla ile birlikte yaşamaya başladıkları dedikoduları konuşulmaya başlamıştı. Bu dedikodulardan sonra ünlü şef suskunluğunu bozdu. Hazer Amani o gece ile ilgili ilk defa konuştu. Ayrıntılar haberimizde..

Hazer Amani kimdir?

Hazer Amani O Gece ile İlgili İlk Defa Konuştu!

Hazer Amani, Etiler’de bir mekanda eğlendikten sonra mekan çıkışında o gece de olduğu gibi ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Hazer Amani, Sıla ile birlikteliği evliliğine mal olduğu konuşulan skandal gece ile ilgili önceki akşam ilk kez konuştu. Ünlü Şef o geceye dair hiçbir şey hatırlamadığını, ‘O gece bende yok’ dedi.

O GÜNE DAİR BENDE HİÇBİR ŞEY YOK!

Amani o güne dair hiç bir şey hatırlamadığını belirterek, o geceden sonra Sıla ile konuştuğunu, Sıla ile aynı evde yaşadıklarının doğru olmadığını, Eşi ile boşanmasının Sıla ile bir ilgisinin olmadığını belirtti.

EŞİMLE ZATEN AYRI YAŞIYORDUK!

Hazer Amani, adının karıştığı skandalın ardından eşi Deniz Mumcuoğlu ile boşanmıştı. Ünlü Şefin eşi ile boşanmasına neden Sıla hamım mı? sorusuna Amani, eşiyle boşanma sebebinin sıla olmadığını eşi ile uzun zamandır ayrı yaşadıklarını söyledi.

Sıla kimdir?

Hazer Amani boşanıp Sıla’nın evine mi yerleşti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler