Ana SayfaDedikoduHazer Amani boşanıp Sıla'nın evine mi yerleşti?

İlgili Postlar

Hazer Amani boşanıp Sıla’nın evine mi yerleşti?

Hazer Amani boşanıp Sıla’nın evine mi yerleşti? Bir süredir aralarında aşk olduğu iddiası ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Sıla ve Türkiye’nin en ünlü şeflerinden biri olan Hazer Amani hakkında bomba gibi bir iddia gündeme geldi. Evli olarak bilinen Hazer Amani’nin eşinden boşandığı ve Sıla’nın evine taşındığı iddia edildi. Hazer Amani, Sıla’nın evine mi yerleşti? Ünlü çift, birlikte yaşamaya mı başladı? Sıla ve Hazer Amani aşkı gerçek mi? Artık aşklarını gizlemiyorlar mı? Sıla ve Hazer Amani cephesinde neler oluyor? Konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Sıla Yeni Tarzıyla Olay Yarattı

Sıla ve Hazer Amani cephesinde neler oluyor?

Sahnelerin güçlü sesi ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz yıl Ekim ayında sevgilisi ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığı iddiası ile Kural’dan şikayetçi olmuş, ünlü çiftin büyük aşkı sona ermişti. Sıla’nın adı, olayın ardından geçtiğimiz Ocak ayında, bir dönem TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yarışmada jüri üyeliği yapan ve herkes tarafından tanınan ünlü şef Hazer Amani ile aşk dedikodularına karışmıştı. Sıla ve Hazer Amani, bir aracın için basın mensupları tarafından samimi şekilde görüntülenmişti. Hazer Amani, o dönem evliydi.  Bu durum, daha büyük sarsıntıya yol açmıştı. Gündeme bomba gibi düşen aşk haberlerinin ardından Sıla ve Hazer Amani aralarında aşk olduğunu reddetmiş, iş için görüştüklerini ifade etmişlerdi.

Sıla kimdir?

Hazer Amani, Sıla’nın evine mi taşındı?

Sıla ve Hazer Amani, şimdi de birlikte yaşamaya başladıkları iddiaları ile gündeme geldi. İddialara göre; Hazer Amani eşinden tel celsede boşandı ve aşk yaşadığı sevgilisi ünlü şarkıcı Sıla’nın evine taşındı.

Hazer Amani kimdir?

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ya da ünlü şef Hazer Amani cephesinden henüz iddialar hakkında bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler