Ana SayfaDizilerGülperi 28. Bölüm Fragmanı Geldi mi? Eyüp Tehlikesi Büyüyor!

İlgili Postlar

Gülperi 28. Bölüm Fragmanı Geldi mi? Eyüp Tehlikesi Büyüyor!

Show Tv ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizilerinden Gülperi 27. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Hasan’ın yanlışlıkla Kadir’i vurmasından sonra Kadir, hastanede yaşam savaşı verir. Gülperi, oğlunu korumak için Kadir’i Eyüp’ün vurduğunu söyleyerek yalan ifade verir. Diğer taraftan Hasan, kendisinin attığı kurşunla Kadir yaralandığı için büyük bir vicdan azabı çekmekte ve karakola gidip itiraf etmek ister. Eyüp tehlikesi büyüyor. Eyüp, bir plan yapıp babasını kaçırıyor.

 Cuma Dizileri 2019

Eyüp Tehlikesi Büyüyor!

Gülperi ve çocukları Kadir’in iyileşmesi için dışarıda dua ederler. Kadir, ameliyata alınır ve ameliyata ünlü bir cerrah girer. Öte yandan Şeyma, Gülperi’nin bir şeyler sakladığının farkına varır ve ne sakladığını bulacağını söyler. Can ise Kadir babasının iyileşmesi için sürekli dua eder. Gülperi 27. bölümde başka neler oldu ayrıntılar haberimizde. Gülperi 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

GÜLPERİ 27. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Gülperi, yalan ifade verdikten sonra Hasan’ı da alarak Yakup ağaya gider ve Hasan’ın eline silah verdiği için ona hesap sorar. Hasan’ı oraya emanet eder ve onu hiç bir yere göndermemeleri konusunda uyarır. Hasan bir fırsatını bulup dedesinin evinden kaçar ve Gökhan’ın yanına gider. Gökhan’ın telefonundan Artemis’i arayarak konuşmak istediğini söyler.

ŞEYMA ARTEMİS’İ TAKİP EDER!

Şeyma, Artemis’in Hasan ile görüşeceğini fark eder ve takip eder. Hasan’ın Artemis’e babasını vurduğunun itirafını yaparken, Şeyma görüntüleri kaydeder. Kadir’i Hasan’ın vurduğunu öğrenir.

EYÜP BABASINI KAÇIRIYOR!

Yakup ağa Hasan’a verdiği silahın Eyüp’ün eline geçtiğini öğrendiğinde tedirginliği artar. Eyüp, bu arada büyük bir sır öğrenir ve babasını kaçırır. Onu dağ evine kapatarak şehre iner ve Şeyma’yı arar. Şeyma, onunla buluşmak ister. Parkta buluşurlar ve Şeyma Hasan’ın itiraf videosunu ona izletir. Eyüp o görüntüleri kendi telefonuna alıp Gülper’ye gönderir.

Bu arada Kadir, Hasan’ın her şeyi itiraf edeceğini öğrenince hastaneden çıkar ve Hasan’a engel olur. Hep beraber eve gelirler ve çok keyifli saatler yaşarlar. Hasan’ı da tekrar okula başlama konusunda ikna eden Kadir çok mutludur.

Gülperi’ye o görüntüler gelir gelmez, Eyüp’ün görüntüleri polise vermesini engellemek için yanına gider.

Gülperi 27. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir İyileşiyor Ve Tüm Aile Bir Arada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler