Ana SayfaDizilerBir zamanlar Çukurova 28. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha'nın Başına Neler Geliyor?

İlgili Postlar

Bir zamanlar Çukurova 28. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha’nın Başına Neler Geliyor?

Atv ekranlarının 2019’ün en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın merakla beklenen 28. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizisinin son bölümünde, Züleyha Demir’in yaptıklarını öğrendikten sonra çocuğunu alıp Yılmaz’ın evine sığınmıştı. Demir, Yılmaz’ın evini basmıştı ve Yılmaz’ı vurmuştu. Züleyha, bebeği ile eve dönmeye mecbur kalmıştı. Ama Demir eve gelir gelmez Züleyha’ya ceza vermek için Adnan’ı alıp evden götürmüştü. Züleyha,Yılmaz’a her şeyi itiraf ettiği  bir mektup yazıp intihar etmeye kalkmıştı. Züleyha’nın başına neler geliyor? fragmandan izleyebilirsiniz.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha’nın Başına Neler Geliyor?

Bir Zamanlar Çukurova 28. bölüm fragmanında, Hünkar, Züleyha’yı alıp akıl hastanesine götürüyor. Demir annesine bunu neden yaptığının hesabını soruyor. Bu arada mektup Yılmaz’ın eline ulaşıyor. Yılmaz, Züleyha’nın zorla evlendiğini ve çocuğun kendisinden olduğunu öğreniyor mu? Jandarmalar Demir’i tutukluyor. Müjgan ise gözyaşı döküyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 28. bölüm fragmanı..

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, daha fazla dayanamayıp gitmeyi kabul ettiği sırada Yılmaz önüne gerilir ve onu koruyacağını söyler. Ama Demir, silahını ateşler Yılmaz vurulur. Demir, sabaha kadar annesi ile bahçede tedirgin bir şekilde oturur. Yılmaz’ı vurduğu için ona bir şey olursa jandarmaların geleceği endişesini yaşar. Jandarmalar gelmeyince onun ölmediğini anlarlar.

DEMİR ADNAN’I ZÜLEYHA’DAN AYIRIR!

Demir, Züleyha’ya ceza vermek için Adnan’ı alarak konaktan başka bir yere götürür. Züleyha, Demir’e ne kadar yalvarsa da onu dinlemez. Bunu yaparak Züleyha’nın her istediğini yapması için onu zorlar.

ŞEHİR KULÜBÜNE GİDECEĞİZ!

Bu yaşananlardan sonra Demir, Züleyha’ya bir elbise vererek onu giymesini ve birlikte şehir kulübüne davete gideceklerini söyler. Çocuğu elinden alının Züleyha hiç bir şey olmamış gibi oraya gitmeyeceğini söyler. Demir, eğer onunla gelmezse sonuçlarına hazırlanmasını söyler.

Züleyha, mecbur kalır gitmeye ama Demir’in yüzüne bile bakmaz. Züleyha, artık böyle yaşamak istemez ve Yılmaz’a bir mektup yazar. Mektupta, Demir ile zorla evlendiğini onu sevmekten hiç vazgeçmediğini ve Adnan’ın onun oğlu olduğunu yazar. Mektubu, Gülten’e verip postalamasını ister. Daha sonra eline aldığı bir jilet ile canına kıymaya kalkar.

 Bir Zamanlar Çukurova 27. Bölümde Züleyha’nın İntihar Mektubu Yürekleri Dağladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler