Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 27. Bölümde Züleyha'nın İntihar Mektubu Yürekleri Dağladı!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 27. Bölümde Züleyha’nın İntihar Mektubu Yürekleri Dağladı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Atv ekranlarında 27. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin büyük heyecanla beklenen dizisinin yayınlanan son bölümünde, Züleyha, bebeği ile Yılmaz’ın evine sığınmıştı. Demir, Yılmaz’ın evini basar. Züleyha, olayın büyümemesi için gitmeyi kabul ettiği sırada Yılmaz vurulur. Eve gelince Demir, Adnan’ı evden götürür. Züleyha, evladı olmadan yaşayamayacağını düşündüğü için intihar etmeyi planlar ve Yılmaz’a her şeyi anlattığı bir mektup yazar. Züleyha’nın intihar mektubu yürekleri dağladı.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Züleyha’nın İntihar Mektubu Yürekleri Dağladı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan son bölümü ile nefesleri kesti. Demir, Yılmaz’ın evine silahlı adamları ile gider ve karısını ister. Yılmaz ise kapısına gelen kimseyi geri çevirmeyeceğini söyler. Yılmaz, Züleyha’yı içeri girdirir ama silahlar durmaz evin her yerini saran Demir’in adamları her bir taraftan ateş ederler.

YILMAZ VURULUR!

Züleyha, daha fazla dayanamayıp gitmeyi kabul ettiği sırada Yılmaz önüne gerilerek gitmemesini onu koruyacağını söylediği sırada, Demir ateş eder ve Yılmaz vurulur. Demir’in adamları Züleyha’nın kolundan tutup götürürler. Demir, sabaha kadar annesi ile bahçede oturur. Yılmaz’ı vurduğu için ona bir şey olursa jandarmaların geleceği endişesini yaşarlar. Jandarmalar gelmeyince onun ölmediğini düşünerek rahatlarlar.

DEMİR ADNAN’I ZÜLEYHA’DAN AYIRIR!

Demir, Züleyha’ya ceza vermek için Adnan’ı alarak konaktan götürür. Demir’e ne kadar yalvarsa da Demir onu dinlemez. Bunu yaparak Züleyha’nın her istediğini yapmasını ister. Züleyha perişan haldedir.

ŞEHİR KULÜBÜNE GİDECEĞİZ!

Bu kadar olanlardan sonra Demir, Züleyha’ya bir elbise vererek onu giymesini ve birlikte şehir kulübüne gideceklerini söyler. Çocuğu elinden alının Züleyha hiç bir şey olmamış gibi oraya gidemeyeceğini söyler. Demir, on dakikaya kadar aşağıda olmasını ister ve eğer onunla gelmezse sonuçlarına hazırlanmasını söyler.

ZÜLEYHA’NIN İNTİHAR MEKTUBU!

Züleyha, mecbur kalır gider ama Demir’in yüzüne bile bakmaz. Artık böyle yaşamak istemez ve Yılmaz’a oturup bir mektup yazar. Mektupta, Demir ile zorla evlendiğini onu sevmekten hiç vazgeçmediğini ve Adnan’ın onun oğlu olduğunu yazar. Mektubu, Gülten’e vererek postalamasını ister. Daha sonra eline aldığı bir jilet ile canına kıymaya çalışır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler