Ana SayfaDedikoduSevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı: Lütfen Çekmeyin!

İlgili Postlar

Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı: Lütfen Çekmeyin!

Acun Ilıcalı ile ani bir kararla boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Guido Senia ile İstanbul’da görüntülendi. Gazetecilerin kendisini çekmesini engelleyemeyen Subaşı, “lütfen çekmeyin” şeklinde tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı’ndan Itır Esen’e Jet Yanıt

Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı: Lütfen Çekmeyin!

 Itır Esen’den Şeyma Subaşı’na Şok Gönderme!

Acun Ilıcalı ile evliliğinin bitmesinden sonra sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı aşk hayatıyla da konuşuluyor. Boşanmadan kısa bir süre sonra İtalyan DJ Guido Seniaile birlikte olan ve her fırsatta yan yana oldukları şeklinde iddiaları güçlendiren Şeyma Subaşı, bu sefer Guido Seniaile ile İstanbul’da görüntülendi.

İddialara göre İstanbul’a gelen Guido Seniaile ile görüşen Şeyma Subaşı, sevgilisini önceki gece Bebek’te dostları ile birlikte tanıştırdı. Şeyma Subaşı’nın keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Gazetecilerden saklanmaya çalışan ve başarısız olan Şeyma Subaşı, muhabirlere, “Çekmeseniz olmaz mı? Rica ederim çekmeyin” dese de görüntülenmekten kaçamadı.

Şeyma Subaşı’nın O Sözleri Anneleri Ayağa Kaldırdı!

Şeyma Subaşı’na Eleştiriler Devam Ediyor!

Şeyma Subaşı’nın Bikinili Videosu Yine Olay Oldu!

Şeyma Subaşı’nın her yaptığı olay olmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaştığı her fotoğraf sonrası konuşulan Şeyma Subaşı’na eleştiriler devam ediyor. Zaman zaman hakkında çıkan dedikodulara açıklama yapsa da, kötü yorumlardan kurtulamıyor.

Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı: Lütfen Çekmeyin!
Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı: Lütfen Çekmeyin!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler