Ana SayfaDedikoduEmrah Karaduman'dan Aleyna Tilki İtirafı! Birlikteler Mi?

İlgili Postlar

Emrah Karaduman’dan Aleyna Tilki İtirafı! Birlikteler Mi?

Her yaptığı ile gündeme bomba gibi oturan genç yetenek Aleyna Tilki’nin müzik dünyasında ki başarısından sonra, özel hayatı da merak edilenler arasında. Aleyna Tilki Emrah Karaduman’la birlikte mi? İşte herkes tarafından merak edilen bu sorunun en net cevabı haberimizde…

Aleyna Tilki Emrah Karaduman İçin Gözyaşı Döktü!

Emrah Karaduman’dan Aleyna Tilki İtirafı! Birlikteler Mi? İşte En Net Cevabı!

Aleyna Tilki’nin Pabucu Dama! Emrah Karaduman’ın Yeni Gözdesi…

Birlikte yaptıkları her parça gündeme bomba gibi oturan, müzik dünyasında Aleyna Tilki’nin her zaman yanında olan Emrah Karaduman hakkında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu. Aleyna Tilki yaptığı işler ve zaman zaman açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Başarılarının yanı sıra aşk hayatıyla da merak edilen genç yıldızın adı sık sık Emrah Karaduman’la anılıyor.

Aleyna Tilki’den kaza açıklaması: Emrah Karaduman’ın suçuydu

Aleyna Tilki ile çok samimi olan Emrah Karaduman geçtiğimiz günlerde alışverişte görüntülendi. Ünlü popçu ile artık çok görüşmediği öne sürülen Emrah Karaduman hakkında çıkan aşk dedikodularına da açıklık getirdi. Ünlü müzisyen, “Aleyna Tilki ile aramızda hiç bir zaman aşk yoktu, arkadaştık. Yine arkadaşız ama sadece çok görüşmüyoruz. Bir dönem birlikte çalıştığımız için sürekli bir aradaydık. Şu anda pek görüşemiyoruz. Aramızda herhangi bir sıkıntı yok. O kendi işlerinde ben kendi işlerimde koşuşturduğumuz için görüşemiyoruz” açıklamalarıyla iddiaları net bir dille yalanladı.

Emrah Karaduman Kimdir?

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler