Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den kaza açıklaması: Emrah Karaduman'ın suçuydu

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den kaza açıklaması: Emrah Karaduman’ın suçuydu

Aleyna Tilki’den kaza açıklaması geldi. Emrah Karaduman’ın aracına çarpan Aleyna Tilki, kaza hakkında açıklama yaptı. Tilki, kazanın Emrah Karaduman’ın suçu olduğunu söyledi. Kazanın detayları neler? Kaza nasıl gerçekleşti? Emrah Karaduman kazaya nasıl neden oldu? Aleyna Tilki’nin kaza hakkındaki açıklamaları ve çok daha fazlası haberimizde…

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, Aileleriyle Birlikte Yemek Yedi..

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, aileleri ile barış yemeği yedi

Geçtiğimiz hafta ya kavga edip ayrıldıkları haberleri ile damga vuran Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman çifti, şimdi de kaza haberleri ile gündemde. Emrah Karaduman’ın annesi ve kendi annesi ile birlikte barışma yemeği yiyen Aleyna Tilki, o anlardan güzel bir kareyi “Emrah’ın Anne benim Anne toplandık yemekkk” notu ile sosyal medya hesabından yayınladı. O gün gerçekleşen kaza gündeme damgasını vurdu. Aleyna Tilki’den kaza açıklaması geldi.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki’den Emrah Karaduman’ın aracına çarpması hakkında açıklama

Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda aldığı lüks marka oldukça pahalı yeni arabası ile, Emrah Karaduman’ın 700 bin lira değerindeki lüks arabasına çarptı. Aleyna Tilki, kazanın ardından Emrah Karaduman ile birlikte Nişantaşı’nda bulunan bir güzellik merkezinden çıkarken basın mensuplarının markajına girdi. Habercilerin kaza hakkında sorularına yanıt veren Aleyna Tilki, “O aslında kaza değildi. Emrah’la inatlaştık. Bana parkta ‘Oradan çıkamazsın’ dedi. Ben de inat ettim. Tam çıkarken arabasına sürttüm. Bu, Emrah’ın suçu. Beni uyarması lazımdı.” diye konuştu. Aleyna Tilki’den kaza açıklaması bu şekildeydi.

Aleyna Tilki’nin babası ve haciz iddiaları hakkındaki açıklaması

Babası Mehmet Tilki’ye 25 bin liralık borcu nedeni ile haciz gelmesi iddiaları ile ilgili de konuşan Aleyna Tilki, “Babam özelini bizimle bile paylaşmaz. Babamla görüşmediğim, ona destek olmadığım haberleri de doğru değil.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler