Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki ve Emrah Karaduman, Aileleriyle Birlikte Yemek Yedi..

İlgili Postlar

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, Aileleriyle Birlikte Yemek Yedi..

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden birbirlerine giren ve daha sonra barışan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, aileleriyle birlikte yemekte yedi. Detaylar Haberimizde..

Aleyna Tilki’ye Ödül Yağdı!

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, Aileleriyle Birlikte Yemek Yedi!..

Fizy Müzik Ödülleri’nde aynı anda ‘En İyi Video Klip’ ve ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ödüllerinin sahibi olan Genç Şarkıcı Aleyna Tilki özel hayatıyla şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevgilisi Emrah Karaduman hakkında ayrılıklarının ardından, ağır ithamlarda bulunup daha sonra hiç bir şey olmamış gibi barışan Ünlü popçu Aleya Tilki’nin, annesi ve Emrah Karaduman annesi yemekte bir araya geldiği görüldü. Ünlü popçu Aleyna Tilki o anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi ve kendi İnstagram hesabından yayınladı.

Aleyna Tilki kimdir?

“Annelerle Birlike Yemek”

Ünlü popçu Aleyna Tilki, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı fotoğrafa, “Emrahin Anne benim Anne toplandık yemekkk” notunu ekledi.

Aleyna’nın Kafa Karıştıran Çiçek Paylaşımı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki günden bu yana sevgilisi Emrah Karaduman ile ayrılık haberleri ile gündemdeydi. Emrah Karaduman’a sosyal medya hesabından sert sözler ile yüklenen Aleyna Tilki, önceki gece Emrah Karaduman’ın kendisine çiçek gönderdiğini söyleyerek yeni bir paylaşım yapmıştı. Ünlü popçu Aleyna Tilki, çiçekleri kendisine gönderen kişinin Emrah Karaduman olduğunu vurgulayarak “Özür dileme çiçeği geldi, çiçek bayağı güzelmiş, balkabakları falan var üstünde. Normalde hemen barışmam ama bebek balkabakları için her şey olabilir.” şeklinde bir not eklediği paylaşımı yayınlamıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler