Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan Hakkında Bir Bomba İddia Daha..Ece Erken'in Hamlesi Şoke Etti!

İlgili Postlar

Nihat Doğan Hakkında Bir Bomba İddia Daha..Ece Erken’in Hamlesi Şoke Etti!

Türkücü Nihat Doğan, yaşları reşit olmayan iki kız çocuğunu harçlık verme bahanesi ile alıkoyduğu şeklindeki iddiaların yankıları devam ederken, olay ile ilgili her geçen an flaş gelişmeler yaşanıyor. Sosyal Medyadaki bir takipçinin Nihat Doğan hakkındaki iddiası Bomba etkisi yarattı, konunun detayları Haberimizde..

Ece Erken’in Banka Hesabına, Haciz Konuldu!

Nihat Doğan Hakkında Bir Bomba İddia Daha, Ece Erken’in Hamlesi Şoke Etti!

Sosyal Medya sayfasında bir takipçinin yaptğı yorum sosyal medyayı salladı. Takipçinin yazdığı türkücü Nihat Doğan hakkındaki şok iddialar içeren yorumu ünlü sunucu Ece Erken beğendiği görüldü.

Nihat Doğan hakkında Flaşş İddia Geldi! İşte O Yorum;

“Nihat Doğan’ın 17 yaşındaki kızla 3 yıldır beraber olduğu, kızın arkadaşlarınıda getirdiği yazışmaların olduğu hatta elinizde Nihat Doğan’ınitirafı olduğu ama sustuğunuz doğrumu??? Beklemeyin ablam yargıyı kim ne ceza çekecekse çeksin! yeter artık bu pedofili yeter! daha kaç kızımızın canı yanacak! sevgilisinin bile 10 yaşında kızı var ya ona ??? Allah korusun.” diye iddialarda bulunan takipçisinin bu yorumunu beğenen Ece Erken bakalım açıklama yapacakmı, merak konusu olurken türkücü Nihat Doğan’ın bu iddialar karşısındaki suskunluğu devam ediyor.

Nihat Doğan kimdir?

Ece Erken’den 1 hafta önceki Nihat Doğan açıklaması: “Bizim de bildiğimiz Şeyler Var. Biz de Bazı Şeylere Susuyoruz!”

Yaklaşık 1 hafta önce Söylemezsem Olmaz Programındaki yayınında Nihat Doğan hakkında konuşan Ece Erken, açıklamalarında şu ifadelere yer vermişti. “Son günlerde bizim de üzerimize çok geliyorlar. ‘Niye hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz’ diyenler var. Bizim içimizde yaşananları, ne fırtınalar koptuğunu bilmiyorsunuz. Ben öncelikle kendi özgür irademle konuşmadığımı belirtmek istiyorum.”

Ece Erken kimdir?

nihat dogan ile ilgili görsel sonucu

 

Açıklamalarına devam eden Ece Erken, “Talat Bulut olayında da duruşumu sergilediğimi düşünüyorum. Ben bir anneyim. Anne olmadan önce de bir insanım ve vicdanım var. Eğer masa arkadaşım değil ailemden birisi böyle bir suçlamayla karşı karşıya gelseydi onun aklanmasını beklerdim. O aklanana kadar da asla konuşmazdım. Hatta ters konuşabilirdim ama iyi konuşmazdım.”

Ece Erken Nihat Doğan’a şok sözler

“Ailenin şikayetini geri çekmesi demek aklandığı anlamına gelmiyor. Aile Bakanlığı soruşturmasını bir yapsın bakalım. Dava sonuçlansın ondan sonra siz konuşun, biz konuşalım. Konuşacak çok şey olabilir. Bizim de bildiğimiz şeyler var. Biz de bazı şeylere susuyoruz. Davayı bekliyoruz çünkü. Yoksa burada kimse kimsenin arkasında değil. Bu bir kavga, dedikodu vs. değil. Bu ağır bir suçlama. Ve ben böyle bir suçlamada hiç kimsenin arkasında durmam.” diyerek programdaki açıklamalarını tamamlamıştı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler