Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz'dan Demet Akalına Büyük Jest!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’dan Demet Akalına Büyük Jest!

Ünlü fenomen Kerimcan, Yakın Dostu Demet Akalın’ın, Hacizden Zarar Gören Eşyalarının Yerine Yenisini Alıp Evine Gönderdi. Kerimcan Durmaz, hacizden dolayı eşyaları zarar gören ünlü komşusu ve arkadaşı Demet Akalın’a büyük jest yaptı. Kerimcan, Akalın’ın zarar gören eşyalarının yenisini alıp evine teslim etti. Detaylar Haberimizde..

Demet Akalın, Okan Kurt ile boşanma sonrası ilişkisini anlattı. Kızı Hira’yı nasıl görüyor?

Kerimcan Durmaz, hacizden dolayı eşyaları zarar gören ünlü komşusu Demet Akalın’a büyük jest yaptı.

Demet Akalın kimdir?

Bir süre önce Beykoz’a taşınan ünlü sosyal medya fenomeni ve Dj Kerimcan Durmaz,Demet Akalın’a komşu olmuştu.
Demet Akalın, geçtiğimiz hafta boşandığı eşi Okan Kurt’un ve ailesinin piyasaya ve bankalara olan 150 milyon liranın üzerinde borcu nedeniyle evine haciz gelmesi ile sıkıntılı günler yaşamıştı. Haciz işlemlerinden sonra eşyalarına el konulan Demet Akalın’ın feryadına komşusu ve yakın dostu Kerimcan Durmaz koştu. Evine gelen haciz memurları tarafından eşyalarına el konulan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde hepsini geri almıştı. İddiaya göre, ünlü şarkıcı, hasar gören bazı eşyalarını sosyal medya hesabından paylaşınca komşusu ve yakın dostu dj Kerimcan Durmaz bu duruma el attı.

Demet Akalın’ın Duygulandığı Anlar..

Kerimcan Durmaz kimdir?

Haciz sırasında hasar gören tüm eşyaların yenisini satın alıp ünlü şarkıcının evine gönderen Kerimcan Durmaz, bu jestiyle Demet Akalın’ı duygulandırdı. Duygu anlarında gözyaşlarına hakim olamayan Demet Akalın’ı, şu sıralar yanında kalan annesi Şenay Akalın sakinleştirdi.

Kerimcan Durmaz Takipçisine Fena Kızdı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler