Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Neden Hukuki Hakkını Kullanacağını Haykırdı!

İlgili Postlar

Aslı Enver Neden Hukuki Hakkını Kullanacağını Haykırdı!

Güzel oyuncu Aslı Enver “Evli adamla aşk yaşıyor” dedikodularına ve asılsız iddialara sert tepki gösterdi. Aslı Enver, asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili hukuki hakkını kullanacağını açıkladı. Konunun tüm detayları Haberimizde..

Aslı Enver’in İstanbullu Gelin Yeni Sezon Heyecanı!

Aslı Enver’den “Evli Adamla Aşk Yaşıyor” İddialarına Sert Tepki: Hukuki Hakkımı Kullanacağım!

Televizyonun İstanbullu Gelin dizisiyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Aslı Enver evli bir adamla ilişki yaşıyor iddialarına sert tepki gösterdi. Aslı Enver, instagram hesabında yaptığı açıklamada bu asılsız haberi ortaya çıkaran kişiler hakkında hukuki işlem başlatılacağını ifade etti.

Aslı Enver Kimdir ?

“Beni ve Ailemi Ciddi Derecede Üzüyor”

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile barışması konuşulan Oyuncu Aslı Enver’in bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. İş adamının evli olduğunu öğrenen Aslı Enver’in ilişkiye hemen nokta koyduğuda konuşulan dedikodular arasındaydı. Aslı Enver bu iddialara karşı daha fazla suskun kalamadı ve sessizliğini bozdu. Instagram hesabından açıklama yapan güzel oyuncu, “Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım. Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak, gerçeklik payı olmayan ‘iddia edildi’ denilerek haberler yapılması artık beni de ailemi de ciddi derece üzüyor ve yıpratıyor. Bu haberi ortaya atan Instagram hesabı ve gazeteci ile ilgili de hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız. Bundan sonra bu tarz tüm asılsız haberler için de hukuki hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim.”açıklamasını yaptı.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler