Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül'den Cesur Paylaşım!

İlgili Postlar

Seda Akgül’den Cesur Paylaşım!

Seda Akgül’den cesur paylaşım! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü sunucu Seda Akgül, paylaştığı fotoğrafıyla yürekleri hoplattı. Seda Akgül, olay fotoğrafı nasıl bir not ile paylaştı?İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Seda Akgül: Program Oturmak Üzere

Seda Akgül’den cesur paylaşım!

Seda Akgül’den cesur paylaşım! Ekranların en sevilen yüzlerinden biri olan başarılı ve güzel sunucu Seda Akgül, yaptığı cesur çıkışlarla adından sık sık söz ettiriyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli programda Derya Tuna, Hande Ataizi ve Eylül Öztürk ile beraber moderatörlük yapan başarılı ve güzel sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Sosyal medya hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımla kusursuz fiziğini gözler önüne seren başarılı sunucu Seda Akgül, takipçilerini ikiye böldü.

Etliyim, butluyum, mutluyum…

Sosyal medya hesabından paylatığı cesur fotoğrafı ile dikkat çeken Seda Akgül, bazı takipçilerinden tam not alırken bazı takipçileri tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

 

“Yazdan kalan son günlerin tadı çıksın” notuyla paylaştığı fotoğrafı yorum yağmuruna tutulan güzel sunucu, “47 yaşında bir kadın için çok gereksiz bir paylaşım olmuş” denilerek eleştirildi.

Birçok hayranı tarafından sevilerek ve beğenilerek takip edilen sunucunun paylaşımlarına gelen yorumlardan bir kısmı ise, “Seda hanım genç kızlara taş çıkartmışsınız, maşallah!” gibi beğeni dolu oldu.

Seda Akgül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler